2777
2789
عنوان

قد و سن استخوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر اینو میگم 

منی که دخترم ۶ سالشه و خیلی قد بلنده انگار کلاس دوم سوم هس

منم ازین ناراضیم 😪 راهی نیس رشد قدش کم شه یکم وزن بگیره؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط یوگا کافی نیست این کانال رایگان افزایش قد تو تلگرام عضو بشید من هر آنچه که باید انجام بده تا به ...

منظورتون همین ورزش های کششی برای افزایش قد هست پکیج رشدینو ؟

من ۱۹ سالمه چند سال پیش خریدم اما استفاده نکردم به نظرتون الان استفاده کنم میتونم افزایش قد داشته باشم ؟

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

وقتی سن استخوانی کمتراز سن واقعی هست  قاعدتا بلوغ دیرتر اتفاق میفته و دیرتر پریود میشه با توجه به اینکه زود پریود شده  

اینو من تو موارد زیادی دیدم رادیولوژیست یا متخصص غدد سن استخوانی رو اشتباه میخونن

و جدا از همه اینا ژنتیک کم تحرکی و تغذیه بد خواب نامناسب و اخیرا دیدن فیلم های جنسی  توسط بچه ها باعث بلوغ زودرس میشه 

بعد بلوغ واقعا خیلی رشد نمیکنن درحد چند سانت ولی بازم برو متخصص غدد قطعا بهتر راهنماییت میکنن

منظورتون همین ورزش های کششی برای افزایش قد هست پکیج رشدینو ؟من ۱۹ سالمه چند سال پیش خریدم اما استفاد ...

متد ۵اینچ بهترین متده حرکات کششی بارفیکس +هفته ای دو روز در هفته  تمرینات شدتی که هورمون رشد رو تا۷۰۰میتونه بالا ببره 

خانمی با ۱۹سال سن ممکنه ده سانت هم بتونید افزایش داشته باشید ولی حتما با ورزش خواب بموقع و تغذیه مناسب

وقتی سن استخوانی کمتراز سن واقعی هست قاعدتا بلوغ دیرتر اتفاق میفته و دیرتر پریود میشه با توجه به ای ...

واقعا ممنون درسته دوباره رفتم سن استخوانی گرفتم الان زده چهارده سال و شش ماه و صفحات هم د  حال بسته شدن   

واقعا ممنون درسته دوباره رفتم سن استخوانی گرفتم الان زده چهارده سال و شش ماه و صفحات هم د حال بسته ...

بین این دوتا عکسی که گرفتید چقدر فاصله بود؟ 

کم کم دارم به این نتیجه میرسم که نظر دکترها شاید 30 درصد درست باشه 

منم دخترم کلاس هفتم هست و آمپول رشد میزنه درگیرم حسابی

دخترتون متولد چه سال وماهی هست

دخترم بهمن 90