2777
2789

یکی 1 سال و نیمه یکی 4 سال. و همش آویزون منن و خیلی ضعیف شدم در حد مرگ. بعد الان مریضم پاشدم عدسی بپزم بچه ها گشنگی نکشن و اینم ناهار ببره داد میزنه که باید هر روز برنج بدی جلو همکارا خجالت نکشم و همش از ناهار اونا نخورم. عدسی صبحونهاست و فلان. تازه قیمت برنجم که بالاس. جای من باشید هر روز برنج میدید ببره؟ شکمشم خیلی چاقه و اندازه پدرش شده و مادرش قسمم داده برنج کم بدم بخوره.. و در کل نمیفهمه با دوتا بچه سختمه هر روز خوروش بدم. چیکارکنم چی بگم .میگم زنای اونا بچه ندارن بهشون بگو. میگه نه زناشون میگن بچه دارم بشیم برنج و سالاد میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از بیرون بخره

حقوق نمیمونه دیگه

اداره باید خودش غذا بده به کارمندا چه اداره ی داغونیه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

منم با دوتا بچه کوچیک و با وضعیت بارداریم همینم تازه دوتا کارگر داره یعنی باید طوری غذا بپزم که اندازه ۳ نفر باشه.

سخت نگیر به خاطر برنج اوقات تلخی راه نندازید.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برنج پختن که از عدسی پختن راحت تره عزیزم

همسرتون بچه ها رو نگه دارن چند ساعت ک شما ناهار بپزید.

گرونیشم به خودش مربوطه دیگه اگه مخارجتون رو‌کامل همسرتون میدن و شما شریک نیستین تو مخارج 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اداره نیس. کارگاه واسه دوستشه

خب به نظرم دوستش که مدیرِ اونجاست با یه آشپزخونه قرار داد ببنده مثلا ماهی ۲یا ۲و۵ ملیون از حقوقشون کم کنه براشون ناهار بیاره.

حداقل ظهرا بیاد خونه تیلی بهتره،یبار املت میپزی یبار اش یبار سیب زمینی.

ولی اینجوری که هر روز باید غذای برنجی بدی ببره خدا به دادت برسه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁