2821
2789
عنوان

کمککک برای عقد

403 بازدید | 23 پست

سلام بنظرتون بهتر شروط عقد چی هستن؟؟؟

از شرط ها و امتیازات داخل عقدنامتون بگید و اینکه مهریه چقد زدید؟اگه مجردید بهترین شرط های عقد نامه رو بگید لطفا و اینکه چه چیزی داخل عقد نامه میشه نوشت که شوهر خدایی نکرده نتونه خیانت کنه و میشه چیزی نوشت که حضانت فرزند هم با خانم بشه لطفا هر شروطی که به نظرتون خوب و لازمه بگید و راهنمایی کنید.ممنون🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

72سکه

حق طلاق مسکن حضانت تحصیل خروج از کشور و شغل

نصف اموال بعد از زندگی

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

چه پسر خوبی ولی اکثرا حق طلاق و حضانت فرزند نمیدن

من نمیخواستم بگیرم خانوادم گفتن وگرنه ک همسرم با هیچ کدوم مشکل نداشت چرا باید بگیرم! مثلا حق تحصیل!

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

حق طلاق نمیدن خیلی سخت میشه گرفت

چرا ندن اگه بخوای و رو خواستت باشی میده 

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز