2777
2789
من دعا میکنم بچم ب موقع بچرخه و طبیعی باشه از اتاق عمل میترسم 😫😫

من دقیقا نظر شما رو دارم.

یه فیلم بدون سانسور طبیعی دیدم یکم دلم لرزیده ولی 

ولی باز میگم از سز بهتره که شکمم رو از ده سانت بیشترپاره کنن

کلا از برش میترسم

ان شاللع به سلامتی  وای هر دوتامون مرداد چه جالب  من 30 مرداد زده ولی سزارین زودتر میشه ...

من فردا میخوام برم دکتر ... میپرسم حتما کدوم دکتر خوبه برا سزارین میام بهت میگم عزیزم ..

انشاالله بسلامتی ..من هفته دوازده تموم شده میخام برم برا سونو و آزمایش غربالگری

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  بعد ۵ دیقه یبارم معاینه  متنفرم ازون قسمتش  بعد میگن این که درد نیست  ...

معاینه که نگو

من توی زایشگاه بودم

یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم کرد دردم گرفت

چنان عصبانی شدم. و سرش داد زدم که چه خبره با ناخن بلند زخمم کردید

اتاق گذاشتم رو سرم

من که این همه ساکت و صبور. بودم

دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه.           مثبت باش
انشالله همتون زایمان راحتی داشته باشین  واسه منم دعا کنین 😍😍😍😍😍

چشم عزیزم ...ممنونم ...

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
معاینه که نگو  من توی زایشگاه بودم  یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم ...

وااااااای عزیزم تو اون حال این بلاها هم سرت بیارن ...واقعا بعضیاشون همینجورن ..😤

معاینه که نگو  من توی زایشگاه بودم  یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم ...

راستی مگه با دستکش نبود و ژل نمیزد برات ...من اصلا نمیزاشتم بدون ژل معاینه م کنه ..

من فردا میخوام برم دکتر ... میپرسم حتما کدوم دکتر خوبه برا سزارین میام بهت میگم عزیزم .. انشاالله ب ...

منم هفته دیگه میرم

ممنون عزیزم

چطور شما رو داشته باشم گمتون نکنم؟!!

خیلی بلد نیستم کار با این سایت

راستی مگه با دستکش نبود و ژل نمیزد برات ...من اصلا نمیزاشتم بدون ژل معاینه م کنه ..

دستکش داشت ولی ژل نزد ناخنش بلند و تیز بود

کسی که میخواد معاینه کنه باید ناخن انگشت معاینه حداقل کوتاه کنه

نه عزیزم من اصلا تهوع ندارم ... تازه شک کرده بودم که حامله هستم یا نه؟؟😅😅

خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوع

دعا کنید بچم دختر باشه

خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوع دعا کنید بچم دختر باشه

چشم عزیزم ...اونایی که صبح حالت تهوع دارن میگن دختره ....انشاالله سالم باشه و اونی که دلت میخواد ..

منم هفته دیگه میرم  ممنون عزیزم  چطور شما رو داشته باشم گمتون نکنم؟!!  خیلی بلد نی ...

همین تاپیک برات پیام میزارم ...بتونم درخواست دوستیتو قبول کنم شخصی میزارم 

خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوع دعا کنید بچم دختر باشه

یه گروه مامانای مرداد هستم واستا لینکشو بزارم بیا