همه مون.تویه حیاط زندگی میکنیم.من طلاق گرفتم ودوتادخترام پیشه من زندگی میکنن..اماخیلی ناراحت میشم که مادرم بینه بچه ها فرق میزاره یکی دخترم که ۷سالشه بخاطره کم روبودنش احتمالش هست بفرستنش مدرسه استثنایی.بااین حال مادرم بازم بچه خواهرم وبیشتردوسداره بااینکه خواهرم همه جوره وزندگیش خوبه..خیلی دلم گرفته چرامن ازهیچی شانس ندارم.خدایاکمکم کن..کسی هست مثله من باشه چیکارمیکنین وچجوری کنارمیاین
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوبار سنجش قبول نمیشه بارسوم گفتن قبول نشه بایدبره استثنایی..دلم خونه
خوب عزیزم علتش کک رو بودن نیست احتمالا حافظه هم مشکل داره
ببخشید گلم از رابطه مادر و خواهرت بیا بیرون بچه رو ببر کاردرمانی و جلسات بازی درمانی تا کم رویش درمان بشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
میخواستم ببرم ولی انقدهزینه هابالاست که ادم جرعت نمیکنه ببری واسه ده دقیقه ۴۰۰میگیرن.اخرمجبورشدم ببر ...
همون مرکز سنجش همه چی داره و رایگان
مراکز جامع سنجش اصفهان کاردرمانی گفتار درمانی و مداخله بهنگام دارن برو اونجا بند شو همه خدماتی رایگانه