2777
2789
عنوان

تکرر ادرار بارداری

57 بازدید | 10 پست

بچه ها جون یه سوال...

من یک هفته س که به طور عجیبی دستشویی زیاااد میرم!!  هر چهل دقیقه نیم ساعت باید برم و هر بارم مثانم پره یعنی بهم فشار میاد ولی نه سوزش و نه دردی دارم!! احتمالش هست که از بارداری باشه؟! 

ممنون میشم مامانایی که تجربه داشتن بگن بهم🥲♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماهه اولی ؟

هنوز مطمئن نیستم که باردارم🥲 ولی این یک هفته خیلی عجیبه برام چون نه قند دارم نه فشار نه هیچی که بگم از اونه!!! انقد رفتن دستشویی کلافه شدم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه نکنه حامله باشم😑😑

آره اوایل طبیعیه معمولا از هفته ۱۴ بهتر میشه

ممنونم عزیز دلم♥️ مطمئن نیستم باردار باشم ولی دلیل دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه 😑😑 از صبح دوتا لیوان آب خوردم ۶۰۰ بار رفتم دستشویی

هنوز مطمئن نیستم که باردارم🥲 ولی این یک هفته خیلی عجیبه برام چون نه قند دارم نه فشار نه هیچی که بگم ...

من تا ماه سوم همش دستشویی بودم 

اگر نیستید میتونه از علایم پریودی باشه