2777
2789
عنوان

تریدر داریم اینجا ⁉️

150 بازدید | 17 پست

این روزا چه ارزهایی میگیرین که یه قرون دوزار روش سود کنین؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ریپل خیلی خوبه یکدفعه میبینی شدید میاد پایین دوباره سریع بالا میره..ولی من خودم‌ الان امتحانی ...

هست تو سبدم ریپل سولانا بیت کوین...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

تو بخش اسپات فقط خرید و فروش رمز ارزبخش فیوچرز برای تریده تو چند ثانیه ممکنه کل پولتو از دست بدی

اره منم‌ تو تعهدی هر موقع میرفتم‌ اکثرا ضرر میکردم ولی اسپات اگه قیمت دستت باشه سود داره

ای کاش منم ترید بلد بودم

ی آقایی هست سید حسین خانی ادم‌ خوبی هم هست بنظرم تو گوگل بزن میاد اون یاد میده قیمتش هم منصفانه هست پشتیبان و اینا هم داره بنظرم‌کلا خوبه ..من خودم ثبت نام‌کردم‌ و از اونجا یاد گرفتم ولی تا میتونی با اسپات کار کن..

اره منم‌ تو تعهدی هر موقع میرفتم‌ اکثرا ضرر میکردم ولی اسپات اگه قیمت دستت باشه سود داره

البته برای ترید چه اسپات چه فیوچرز حتما از صرافی های خارجی ایران تحریم نیستن استفاده کنید 

صرافی های ایرانی عوضی اشغال وقتی زیاد سود می‌کنی میخوای معامله رو ببندی اجازه بستن نامیده تا ریزش کنه بعد بهت اجازه میده

بعدشم قیمت ها با قیمت جهانی متفاوت از بازار جهانی می‌کنه بدجور رو مخه