2777
2789
عنوان

چرا اینقدر انتظارات زنای اینجا پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 35 پست

چون همه مردا همینن 

بخاطر همین دیرتر از خانما ازهرلحاظ ب بلوغ میرسن 

بخاطر همین میگن با مردی ازدواج کنید ک چندسال بزرگتر باشه 

مرد کامل نداریم همشون یه جا لنگ میزنن

اما دخترا تا ازدواج میکنن میشن ی بانوی کامل تا بچه دار میشن یه مادر نمونه میشن مگر استثنا چندمورد نشه 

ولی مردا پیرم بشن باز بچه هستن مگر استثنا چندمورد کامل باشن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شرایط زندگیشون اینحوریه خب 

یکی اینجا  میگفت شوهرم خیلی حواسش جمعه میاد خونه هر صدایی بیاد سریع میره سمت کمد فکر میکنه کسیو قایم کردم کاش انقدر حواسش جمع نبود 

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خانواده بی فرهنگ شوهرم مهمه درحالی که تو شهر بزرگ و تکنولوژی زیاد هستن گاوی که پسر میزاد رو به ...

خدایا اخه چه فرقی داره من نمیدونم این رسم از کجا اومده به خدا الان از دختر خوشحال تر میشن اطرافیان من 

اینجا هیچکی خودش نیست از اینستا دروغ تر فقط نی نی سایته،فضای مجازی رو زیاد جدی نگیرخانما ی الان دیگه ...

اتفاقا اینجا چون همو نمیشناسن ۹۹ درصد درست میگن اون یک درصد ک دروغ میگن قصدشون مشخصه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اینجا هیچکی خودش نیست از اینستا دروغ تر فقط نی نی سایته،فضای مجازی رو زیاد جدی نگیرخانما ی الان دیگه ...

یکیش من توفامیل همه چی فکر میکنن واینجا واقعیت ها حرفای دلمو میگم

چون همه مردا همینن بخاطر همین دیرتر از خانما ازهرلحاظ ب بلوغ میرسن بخاطر همین میگن با مردی ازدواج کن ...

مدرک عملی دارید؟

باشه دیرتر به بلوغ می‌رسن ولی دیگه درحد انسان اولیه که نباید رفتار کنن.

.She's somebody , not some body.  

اینجا دیدم خیلی زیاد توقعات عجیب و غریب دارنهم مالی هم عاطفی البته تاپیک شما هم درسته , مرداشون هم ه ...

عاطفی به‌نظرم باید زیاد باشه.

حالا نه شبیه برده‌داری ولی واقعا بعضیا حداقلش رو هم بلد نیستن.

مالی هم خیلی‌ها توقعشون زیاده قبول دارم ولی تو این شرایط اقتصادی و اوضاع مملکت بخصوص واسه کسی که می‌خواد بچه‌دار بشه درآمد معمولی هم فقیرانه‌ست. متاسفانه.

نه واقعا.گاهی طرف کلا طرف بدش بیشتره.اتفاقا نمی‌بینن اون چیزای بد رو.

اخه بعضی وقتا مقصر خودمونیم یا اینکه طرف ک هر دقیقه ک بدی نمیکنه 

بلاخره زندگی بالا پایین داره همه ک اخلاقشون کامل نیس خودمنم کامل نیستم 

حالا من بیشتر محبت طرفم برا پررنگ تر برام تا بدیاش

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
اخه بعضی وقتا مقصر خودمونیم یا اینکه طرف ک هر دقیقه ک بدی نمیکنه بلاخره زندگی بالا پایین داره همه ک ...

آخه یه مرزی هست

هیچ‌کس کامل نیست

ولی دیگه دست به‌زن و خیانت و گردن نگرفتن بچه به معنای واقعی کلمه خیلی زیادیه. طرف تو اجتماع بوده بالاخره مدرسه سرکار فضای مجازی دانشگاه...اینا خیلی بیسیکه

آخه یه مرزی هستهیچ‌کس کامل نیستولی دیگه دست به‌زن و خیانت و گردن نگرفتن بچه به معنای واقعی کلمه خیلی ...

درسته حرفات موافقم ولی تو این رفتار ی خله ای بوده ک شده این ی جای تربیت یا الگو برداری لنگ میزنه همیشه اینه ک میگم هیچکس کامل نیس 

یکی خیانت 

یکی دست بزن

و......

ولی درکنار اینا بالاخره یه اخلاق خوب داشتن 

(وبعضی اخلاقا یا رفتار قابل تحمل یاهضم نیس برا طرف هرچند ک هزارتا خوبی داشته و انجام داده درحقت )

بستگی ب طرف مقابل داره 

همین خودمون ایا از دید همسریا مادر یا دوست و......ایا کاملا خوبیم صدالبته ک ن مام ی اخلاق و رفتار بد داریم ک باب میل طرفمون نیس 

پس فقط بستگی ب طرف مقابل داره ک با عینک خوشبینی میبینه یا بدبینی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷