2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی ک طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست
مثل منحسرت اینوبخورکه خوشبحالشون عجب خانواده ای داشتن

اتفاقا خانواده من پشتم نبودن یه تنه خودم پزشکی قانونی کلانتری دادگاه رفتم و خودم تکلیف همه چی روشن کردم،حتی بعد اون هم خودم خونه اجاره کردم و دو سال برای بچه هام هم پدر هم مادر بودم و کار کردم و تلاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم خوشبحال اوناییکه خوشبختن

مگ اونایی که طلاق گرفتن بدبختن ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

والا من هرکس و دیدم طلاق گرفته،راحت زندگی نمیکنه،خوشبخت نیستهمس حرفو حدیث و چشم مردای هول دنبالشه

چرا من هر کی دیدم طلاق گرفته ازدواج کرده و الان خوشبخته؟ با پسر مجرد هم ازدواج کردن 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

نمیدونمتو از دور شاید زندگیشونو دیدی،همون پسر مجرد فردا هزار جور منت سر زنه میزارهمن خودم با شوهرم م ...

یه زن اگه بعد از طلاق ارزش خودش رو بدونه میتونه کاملا عادی زندگی کنه مستقل بشه و رو پای خودش وایسته 

منم میخام بگیرم ولی نگرانم

منم

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
مثل منحسرت اینوبخورکه خوشبحالشون عجب خانواده ای داشتن

اره دیگ خانواده حمایت گر پشتوانه نه من ک حتی تو عقد فهمیدم این آدم مناسب من نیست داشتن منو جر میدادن حق نداری طلاق بگیری 😭

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /
والا من هرکس و دیدم طلاق گرفته،راحت زندگی نمیکنه،خوشبخت نیستهمس حرفو حدیث و چشم مردای هول دنبالشه

خداروهزاران مرتبه شکر که از زندگی با آدم نامناسب بیرون اومدم و زندگی جدیدو شروع کردم 😍 هیچ حرف و حدیثی هم نیست اگه آدم درست زندگی کنه.... این فکرا و حرفا هم مال 50 سال پیشه نه الان

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞