2777
2789
عنوان

نفرین

121 بازدید | 10 پست

من چند ماه پیش کسی رو نفرین کردم... الان به یک بیماری ای مبتلا شده.. همه میگن بخاطر اینک من نفرین کردم اینطوری شده... خیلی پشیمونم و خیلی دوستش دارم از دوستای نزدیکمه . چطوری نفذینم رو پس بگیرم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه دیگه ولی خب سر چی بوده؟واقعا حق با شما بوده؟

بهم بدی کرده بود... اره حق با من بود ...

خیلی پشیمونم خیلی زیاد دوستش دارم راستش نفرین نکردم فقط اون لحظه چون دلم خیلی شکست خیلی آه کشیدم... 

الان سرطان گرفته.. خیلی یهویی... 

بهم بدی کرده بود... اره حق با من بود ...خیلی پشیمونم خیلی زیاد دوستش دارم راستش نفرین نکردم فقط اون ...

ووااییی انشاالله که خوب بشه ولی دل شکستن خیلی بده😞

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ووااییی انشاالله که خوب بشه ولی دل شکستن خیلی بده😞

اره خیلی زیاد 

مامانم زنگ زد بهم خبر داد و گفت دلت صاف صاف باشه ازش...

نمی‌دونم بخدا چیکار کنم ... راستش نفرینم رو به زبون نیاوردم فقط آه کشیدم..

متنفرم از نفرین 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

منظورم شما نبودی عزیزم خب حق داری کلی گفتم چنوقت پیش با همسایه حرفم شد بقران مقصر بود انقددد اذیتمون مردن حد نداره انقددد نفرین کرد بهم حتی بچمو من کل زندگیشو میدونستم حتی بخودم اجازه ندادم درمورد زندگیش پیش همسایه ها بگم گفتم ابروش میره ولکن 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘