2777
2789

داداش کوچیکم در شرف ازدواجه

دیروز مامانم با بابام اومدن خونم (من ازدواج کردم خونه خودمم)

گفتن ک ما رفتیم خاستگاری ،مامانمم گف ک 2ماهی هس میرم و میام الانم با داداشت رفتیم

دیروزم زنگ زدم ب داداشم گفتم ک کجایی گف میخام برم ارایشگاه گفتم براچی گف همینجوری،درصورتی ک برای خاستگاری میخاسته بره:)

بعد اینکه اومدن و گفتن و رفتن مامانم زنگ زده ک حتما ناراحت شدی ک بهت نگفتم :/منم گفتم نه من تنها آرزوم برای داداشم خوشبختیشه حالا چه من باشم یا نباشم

حالا شما باشید ناراحت میشید ک بهتون نگفتن یا نه؟

آره واقعا😐

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه آدم بیخیالیم و‌کلا خیلی راحت میگیرم اما این یکیو بله، ناراحت میشم.

مگه میشه داداش یکیو بخواد مادرتم بره و بیاد اما اینو به دخترشون نگن!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آره واقعا😐

خوب هفته اینده میخان مجدد برن ،منت گذاشتن با کلی مسخره بازی گفتن ک تو و شوهرتم بیاین 

اونم چون پدر عروس خانوم گفته بود دخترتون و دامادتون رو بیارین جلسه بعد

بنظرت برم یا نه؟

اره ،مادرشوهرم میگه،اونزمونا واس داداشش خاستگاری رفته بودن به پدرشوهرم نگفته بودن،بعد عقد ک میخاسن بکنن ب پدرشوهرم گفتن.اونم ناراحت شده ک اره من دامادتونم چرا بمن نگفتیدوفلان،قهرکرد ن عروسش رفت ن گذاشت خواهرداماد(یعنی مادرشوهرم)بره.دوتایی قهرکردن نرفتن.یاده اونا افتادم یهو با این تاپیکت.حق داری ناراحت باشی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

با اینکه آدم بیخیالیم و‌کلا خیلی راحت میگیرم اما این یکیو بله، ناراحت میشم.مگه میشه داداش یکیو بخواد ...

خاستگاری سنتی بوده ولی خب من میگم داداشم براچی دروغ میگه اخه😕😕😕😕😕