2777
2789
عنوان

جلسه امروز طلاق توافقی

197 بازدید | 16 پست

قاضی گفت ب شوهرن نفقه بچه ماه چند میدی گفت ی تونن

قاضی گفت خیلی کممه بیشتز بزن شوهرم جوری تهدید وار نگام کرد از ترس گفتم اقای قاضی مبلغ نزن .بعد اومدیم بیرون شوهرم میگه یقرون نمیدم بهت میگم یارانش جدا کن میگه اونم نمیدم

منم گفتم ببین از حق خودم گذشتم ولی از حق بچه ام نه بخای نفقه اش ندی شکایتت میکنم

چطور ادما اینحوری حرومزاده هستن

میگه عاشق دخترممم بعد میگه خرجش نمیدم

میگم من زنم دست تنها چکار کنم 

بخدا که ادم شیشه ای معتاد برا پول خودشونم میفروشن با این حرکات که این مدت از شوهر حرومزادم دیدم

کاش بمیره حداقل دخترم بزرگ شد بگم بابات مرده نه که بگم معتاد بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بی خود کردی وقتی بی عرضه ای حقته هر چی سرت بیاد به قاضی میگفتی تهدید وار نگات میکنه میگفتی یاران ...

دقیقا از حق خودت گذشتی مال خودت بود صاحب اختیاری اشکال نداره ولی اون برای بچس منم بودم نمیکردم

شما بی خود کردی وقتی بی عرضه ای حقته هر چی سرت بیاد به قاضی میگفتی تهدید وار نگات میکنه میگفتی یاران ...

شما تا حالا چاقو زیر گلوت نذاشتن  نزدن اینا بکنار تا حالا ادم شیشه ای ندیدی من وقتی شوهرم رفت بیرون منشی قاضی گفت شوهرت اعتیاد داره گفتم اره گفت کارخوبی کردی فقط برو شرش بکن..قضاوت مخصوص خداستت...امیدوارم کارما حرفت با تجربه پس ندی

دقیقا از حق خودت گذشتی مال خودت بود صاحب اختیاری اشکال نداره ولی اون برای بچس منم بودم نمیکردم

الان زمانش نیست بمدت که بگذره و ببینم چیزی نمیده شکایتش میکنم ولی الان نمیشه میاد درخونه داد فریاد میکنه بابام کتکم میزنه خونه که گرفتم رفتم جامو بلد نبود میدونم چکارش کنم