2777
2789

اکسمو میگم

یبار بهم گفت چرا اونی ک میخوام نیستی

چون من در مورد مسائل جنسی باهاش حرف نمیزدم و تن ب رابطه ج نمیدادم میگفت اونی ک میخوام نیستی💔🚶🏿‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین طرف دنبال س.س و اینا بوده به نظرم بهتره بره با همون ه..رزه ها ، اصلا لیاقت تو رو نداشت و نداره ...

واقن گاهی با خودم میگم‌نکنه همه تو رابطه چنین چیزایی دارن ک من انقد عجیب بودم واسش

خیلی هم عالی باید به خودت افتخار کنیشاید یکی بخواد بری گدایی ، باید بری تا اوتی که اون میخواد باشی؟

دلم برا خودم میسوزه ک منو ب کسی فروخت ک بهش خیانت کرده بود و راحت بهش سرویس میداد🙂

واقن گاهی با خودم میگم‌نکنه همه تو رابطه چنین چیزایی دارن ک من انقد عجیب بودم واسش

نه همه ندارن، ولی اون یارو معلومه خیلی هول بوده، ببین مشتی وقتی که میری با یکی توی رابطه سعی کن زیاد بهش رو ندی و از همون اول براش مشخص کن خط قرمزاتو که انقد س س نکنه ، و اینکه اگه مثلا از ازدست دادنش بترسی و یه وقت از دستش بدی خیلی آسیب میبینی و کلا سعی کن به چیزتم نگیری اگه یه وقت خواست کات کنه، مثلا بعضی وقتا هم گفت بریم بیرون و اینا تو مثلا هم دیر جواب پیاماشو بده هم مثلا بگو امروز با بچه ها برنامه داریم بزاریم برای فردا و اینا😊 بعدش اگه مثلا دیدی بالای ۳ بار اومد دیتتون رو کنسل کرد طرفو کنسلش کن چون معلومه براش مهم نیستی