2777
2789

ایشون ۵ فرزند دارن دو دختر و سه پسر که فقط همسر من و یکی دیگه از پسرها نزدیکشون هستن

سنشون تقریبا دیگه داره بالا میره 

مشکلم اینه حس میکنم دوتا دخترشون کوتاهی میکنن نسبت بهشون درسته بچه دارن و سر کار میرن اما فاصله شون از شهرمون دو ساعت و نیم هست کلا شاید سالی دو بار یا سه بار بیان سر بزنن...

بعلاوه مادرشوهرم اخلاقایی دارن که من اصلا نمیتونم باهاشون بسازم ...اوایل ازدواج مدام میرفتم خونش و کاراشو میکردم که هم از تنهایی در بیاد هم کاراشو انجام بدم متاسفانه از سمت خودش پاسخ خوبی نگرفتم ... و از طرفی بقیه بچه ها هم جوری داشت تو ذهنشون جا می افتاد ک خب فلانی هست و هوای مادر ما رو داره ... 

حالا از طرفی عذاب وجدان دارم ... 

از طرفی اصلا نمیخوام زیاد و مثل اوایل من برم‌همیشه و‌ من برم کاراشونو بکنم ... که بشه وظیفه من...

از طرف دیگه حس میکنم دختر هاشون واقعا دارن کوتاهی میکنن که حتی تعطیلات و‌مناسبتها نمیان پیششون ... و‌کم میان ...

و از سمت دیگه سنشون داره میره بالا و مریضی هاشون بیشتر میشه...

اخلاقای خاصی هم دارن مثلا به خواهر داره که خیلی هواشو داره همیشه موقع مریضی ها میومد پیشش اما حالا مادرشوهرم یا باهاش قهر میکنه یا پشت سرش حرف میزنه و ... 

حالا من این وسط عذاب وجدان دارم اونجا رفتن هم برام خیلییییی سخته ...‌ 

ضمنا شوهرش هم فوت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هفته ای دو روز شما برو و تقبل کن بقیش رو افراد دیگه بکنن یا پرستار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم شما از هیچ چیز خبر نداری این خانوم اخلاق نداره ک دخترها محلش نمیزارن مامان بزرگم منم دقیقا همی ...

بله یکی ازدختر ها که مدام میومد حداقل دو ماهی یه بار میومد انقد بهش کم محلی کرد که حالادخترش قهر کرده ازش

با همسرت صحبت کن و بگو با بقیه بچه ها صحبت کنه که تقسیم کار انجام بشه و حتما همه باید مشارکت داشته ب ...

من خودم اینو میدونم حتی میدونم بقیه کوتاهی میکنن اما نمیدونم من چرا انقد عذاب وجدان دارم 

هر کسی باید از بچه خودش توقع داشته باشه مثلا اگه از شوهرت توقعی داشته باشه شوهرت باید انجام بده

بعدم شوهرت در قبال پدر مادر شما چه کارایی انجام‌میده اگه اونم احساس مسئولیت میکنه برای خانوادت شماهم به جبران لطف شوهرت میتونی بری خونه مادرشوهرت بهش کمک کنی

هر کسی باید از بچه خودش توقع داشته باشه مثلا اگه از شوهرت توقعی داشته باشه شوهرت باید انجام بدهبعدم ...

همسرم خیلی کم کاری برای خانوادم میکنه اگرم بکنه کلی منت داره

بله یکی ازدختر ها که مدام میومد حداقل دو ماهی یه بار میومد انقد بهش کم محلی کرد که حالادخترش قهر کرد ...

اینجور آدما راستش سخته ولی نباید زیاد محلشون گذاشت خاله من همه کارای مادرشو میکنه دکتر ببر بیار انقد پشت سرش رفته حرف زده وهمیشه میگه میخوام به پسرام ارث برسه فقط

حالا پسراش هیچ کار نمیکنن 

اینجور آدما راستش سخته ولی نباید زیاد محلشون گذاشت خاله من همه کارای مادرشو میکنه دکتر ببر بیار انقد ...

دقیقا من خودم اوایل همه کار براش میکردم یه بهونه های برام دراورده بود که باورم‌ نمیشد