2777
2789

بعضی وقتا میشینم به ی جاخیره میشم ومیرم توی خیالاتم انقدرعمیقه خیالم که اصلامتوجه جایی که بهش نگاه میکردم نمیشم و واقعاتصویرچیزایی که تصورمیکنم ومیبینم حتی اگه کسی ازجلوم ردشه یا اتفاقی بی افته متوجه اش نمیشم، ازطرفی معتاد این کارشدم همش دنبال فرصتم برای تنهاشدن وتوی خیال رفتن! کسی بوده تاحالااین شکلی؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خیالم مربوط به گذشته واتفاقاتش نیست کلا ی زندگی متفاوت وخیال میکنم💔

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اینجوریم

احساس نمیکنی عادی نیست؟ آخه من بدجوری وابسته اون دنیای خیالی شدم یکم نگرانم

من اینجوری بودم الان کمتر الان مسئولیت هام بیشتر شده درگیری ذهنیم زیاد شده

من هرلحظه بیشترمیشه طوری که واقعا زندگی میکنم حرف میزنم اصلاگاهی وقتابه خودم میام میگم دیوانه شدی

من بعضی وقتا این شکلی میشم،بعضی وقتا هم مثلا یه خواب دیدم بیدار شدم وسطش تو بیداری تصورش میکنم و ادا ...

من تقریبا نصف وقتااین شکلیم حتی موقع مطالعه غذا مامانم ی بارمتوجه شد گفت باکی داری حرف میزنی🥲

آی گفتیبرا من از خلوت کشیده ب اجتماعتوی جمع ب جایی یا کسی زل میزنم میرم تو توهمهمه فک میکنن من چشم چ ...

ای بابا

من تقریبا نصف وقتااین شکلیم حتی موقع مطالعه غذا مامانم ی بارمتوجه شد گفت باکی داری حرف میزنی🥲

حالا این حس چیه خیلی عجیبه،با چند نفر حرف میزدم و تعریف میکردم میخندیدن فکر میکردن یا دروغ میگم با توهم زدم ولی واقعا خیلی راحت خودم و روحم تو همون محیط حس میکنم

حالا این حس چیه خیلی عجیبه،با چند نفر حرف میزدم و تعریف میکردم میخندیدن فکر میکردن یا دروغ میگم با ت ...

واون محیط خیلی دلچسب تره برام تازندگی واقعی، انقدرتحت تاثیرقرارداده که میگم باید واقعا اون شکلی بشه. 

Do you have the time to listen to me whine?

About nothing and everything, all at once

I am one of those melodramatic fools

Neurotic to the bone, no doubt about it

Sometimes I give myself the creeps

Sometimes my mind plays tricks on me

It all keeps adding up

I think I'm cracking up

Am I just paranoid or am I just stoned?