aska69 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 507 عنوان دیجی کالا 44 بازدید | 9 پست دوستان لطفا از دیجی کالا خرید نکنید رسما کلاهبردارن هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 1404/01/24 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aska69 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 507 بعد از ده روز که پول به حسابشون واریز شده پیام اومده که کالای شما تامین نشده بعد تو این تورم و گرونی هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
ایرانیم2 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 160 بعد از ده روز که پول به حسابشون واریز شده پیام اومده که کالای شما تامین نشده بعد تو این تورم و گرونی پس میدن نگران نباش
udgxiydigc عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 167 بعد از ده روز که پول به حسابشون واریز شده پیام اومده که کالای شما تامین نشده بعد تو این تورم و گرونی عادیه دست دیجیکالا نیست که دست فروشندست
aska69 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 507 پول جداگانه هم برای ارسال رایگان گرفتن که اونم پس ندادن . نه جنسی بمن دادن نه پول ارسال رو پس دادن . گفتم که شما هم مثل من ضرر نکنید هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
vanilla_ عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1683 پول رو میریزن به کیف پولت تودیجی کالا ازونجا بردار ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
aska69 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 507 پس میدن نگران نباش عزیزم فقط پول جنس رو پس دادن هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
ایرانیم2 عضویت: 1404/01/24 تعداد پست: 160 پول جداگانه هم برای ارسال رایگان گرفتن که اونم پس ندادن . نه جنسی بمن دادن نه پول ارسال رو پس دادن . ... زنگ بزن بهشونمن همیشه اشتراک میگیریم
aska69 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 507 زنگ بزن بهشونمن همیشه اشتراک میگیریم زنگ زدم گفتم جنس که بهم تحویل ندادین پس باید هزینه اشتراک لغو بشه ولی زیر بار نمیرن که. در هرصورت آخرین خریدم از دیجی شد هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر