2777
2789
عنوان

باید به این آدم چی بگم

156 بازدید | 15 پست

امروز یه دختره (همون که نامزدم باهاش بهم خیانت کرد)حضوری اومده میگه من دوسش دارم و فلان و... من هفت ماه باهاش بودم و تازه تو این دو سه روز باهم کات کردیم،حق نداری باهاش حرف بزنی، همشم با کلمه هایی مثل ج**ده و او***بی صدام میکرد،منم بهش محل ندادم بعد چند دقیقه پیش واسم یه پیام فرستاده بود که : یه بلایی سرت بیارم فقط منتظر باش گلم. 

دوستمم گفت من اینو میشناسم ممکنه شمارتو گیر بیاره پخش کنه. نمیدونم جوابشو چی بدم،دختره وضع خوبی نداره میترسم کاری کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد؟پارتنر؟کدومش؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چقدر بی دست و پایی تو 

برو شکایتشو کن

مهریت رو هم اجرا بذار

شکایت شوهرتم کن 

همه چی عالی میشه 

اونوقت میبینی کی به گوه خوردن بیوفته

به شوهرتم بگو تو دادگاه سر من باش تا مهرم رو ببخشم

بعد که به نفع تو رای داد

مهریه رو هم بگیر ازش

بعد جدا شو