2777
2789
عنوان

ازتون خواهش می کنم شبا زود بخوابید

227 بازدید | 24 پست

خواهش می کنم خواهرانه از کسایی که شب بیداری دارن می خوام که زود بخوابن.. خواب رابطه مستقیم با هورمون داره.. زن یعنی هورمون.. چهار سال شبا تا صبح نمی خوابیدم تا صبح بیداری داشتم.. خانواده بهم تو ۱۷ سالگی میگفتن زود بخواب گوش نمی کردم الا ۲۱ سالمه بعد از چهار سال فهمیدم تنبلی تخمدان مزمن دارم.. ریزش موی شدید دارم و موهام کم پشت شدن.. پریود های شدید و نا منظم

.. چاقی و جوش.. لطفا خوابتونو درست کنید ورزش کنید قند و فست فود رو حذف کنید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه چند سالی هست شب بیدارم و صبح تا ظهر خوابم هر کاری میکنم نمیتونم از خو ب بلند شم کلا سیستم زندگیم بهم‌ریخته.دست خودم نیست هر کار میکنم نمیتونم روز بیدار بمونم 

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.

خیلی موافقم باهات اصلا خواب شب مثل دارو میمونه 

شب نخوابی هر چقدر هم روز بخوابی بی فایده اس

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

منم متاسفانه چند سالی هست شب بیدارم و صبح تا ظهر خوابم هر کاری میکنم نمیتونم از خو ب بلند شم کلا سیس ...

روزی نیم ساعت زودتر بلند شو طول روز خودتو خسته کن شب نیم ساعت زودتر بخواب هر روز همین طوری کن تا خوابت تنظیم شه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

روزی نیم ساعت زودتر بلند شو طول روز خودتو خسته کن شب نیم ساعت زودتر بخواب هر روز همین طوری کن تا خوا ...

اصلا بلند میشم هم گیج خوابم نمیتونم خودم رو سرپا نگه دارم انقد خوابم میگیره که حد نداره

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.