2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

72 بازدید | 15 پست

سلام من یک دختر ۱۸ ساله ام،که کسی همسن خودم تو فامیلا و آشنایان و همسایه ها ندارم،روابط اجتماعی خوبی دارم همه بهم میگن تو اجتماعی هستی ،ولی اگه اجتماعی ام چرا تو همسن و سالام تنهام،تو مدرسه با همه حرف میزنم ولی رفیق صمیمی ندارم،کسی اصلا بهم اعتماد نمیکنه ،چیکار کنم بنظرتون؟؟؟وقتی میرم تو جمعی حرفی ندارم برای گفتن،اینم بگم اعتماد به نفس پایینی هم دارم،

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چون اعتماد به نفست پایینه باهات دوست نمیشن به نظرم رو اعتماد به نفست کار کن و صبر کن دیگران خو ...

گلم من اگه با کسی حرف نزنم،کسی باهام حرف نمیزنه،چیکار کنم بیان سمتم بقیه

اینکه بهت اعتماد نمیکنن و بهت نمیگن که میرن بیرون یه بحث جداس با اینکه دوستی نداری و اعتماد به نفست ...

میسه بحث هارو جدا جدا توضیح بدین؟چیکار کنم؟؟؟

همه ش به خاطر همین اعتماد به نفس پایینه عزیزم،سعی کن سطح مطالعه ت رو بالا ببری ببینی اونا درباره چه ...

همش سعی میکنم باهاشون صحبت کنم و برم سمتشان ولی از یه نظر هم حس اضافه بودن بم دست میدع

همش سعی میکنم باهاشون صحبت کنم و برم سمتشان ولی از یه نظر هم حس اضافه بودن بم دست میدع

اشتباه میکنی همین حس مانعت میشه حالا اول نمیخواد یه دفعه ارتباط بگیری،با یکیشون هم اوکی شی کم کم تو جمع واردت میکنه

گلم من اگه با کسی حرف نزنم،کسی باهام حرف نمیزنه،چیکار کنم بیان سمتم بقیه

من تو کلاس خودم با هیچکی حرف نمیزنم خودشون میان سمتم  اصرار میکنن که تو جمعشون باشم باید خودتو نسبت به اونا بی تفاوت نشون و به کار خودت بچسبی انگار برات مهم نیستن بعد یه مدت خودشون میان 

من تو کلاس خودم با هیچکی حرف نمیزنم خودشون میان سمتم اصرار میکنن که تو جمعشون باشم باید خودتو نسبت ...

این کارو امتحان کردم ،بی تفاوت نشون بدم،بی تفاوتم براشون،همه بمن میگن اگه میخوای اجتماعی باشی تو باید بری سمتشون

این کارو امتحان کردم ،بی تفاوت نشون بدم،بی تفاوتم براشون،همه بمن میگن اگه میخوای اجتماعی باشی تو بای ...

این بخاطر اینه که دیگه شناختنت ولی وقتی یه جای جدید وارد میشی و بی تفاوتی نسبت بهشون کنجکاو میشن بشناسند واسه همینم خودشون میان من تجربه شو دارم که میگم