2777
2789

وظیفه اضطراب هوشیار کردن شخص در شرایط جدید یا مبهم است تا فرد خود را از آسیب ها دور نگهدارد.

عدم شناخت این کارکرد مهم اضطراب و مقابله با آن با مداخلات خارجی بدون اطمینان از امن شدن شرایط باعث تبدیل این هوشیاری به شرایط اضطراری‌ می شود که خارج از تحمل است.

در زمان های اضطراب هیچ تلاشی برای کاهش آن نباید انجام داد تا خود سیستم شناختی اطمینان حاصل کند که شرایط امن است و فرمان کاهش اضطراب را صادر کند.

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضطراب مثل یه حس نگرانیه، ممکنه از بیرون چیزی مشخص نباشه، ولی درونت همیشه یه جور آشفتگی جریان داره. انگار ذهنت همیشه در حال مرور خطراته؛ حتی وقتی هیچ خطری نیست. گاهی قلبت تند می‌زنه، نفست سنگین می‌شه یا حتی احساس می‌کنی قراره اتفاق بدی بیفته، دستات می‌لرزه، کف دستت عرق می‌کنه، عضلاتت سفت می‌شن یا حتی حالت تهوع می‌گیری. 

همه اینها علائم اضطرابی است . اگر بهشون بی توجهی کامل بکنی نمی تونن زندگیت را تحت تاثیر قرار دهند و کم کم حذف می شوند.

ولی اگر از مواجهه باهاشون‌ دوری کنی. یا وقتی اتفاق می افتند با قرص و آب قند و تنفس و آهنگ و... بخواهی از بیرون بهشون فشار بیاری که از بین بروند دفعه بعدی با شدت بیشتری می آیند.

روانشناس

😂😂😂یاد اون جمله افنادم که میگفت وقتی به زورگیر رسیدی با گفتن شما حق ندارید از من زورگیری کنید صحن ...

قشنگ گفتی تا حالا اینو نشنیده بودم. توضیحات بیشترش را در بالا بخوانید.

روانشناس