2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک عده هیجانی خرید و فروش میکنن خب قطعا ضررهم خواهند کرد

تقدیری ندارن برا حفظ ارزش پولشون ولی واقعا توافق برا موندن خودشون نه ما مردم .گوشت گوسفند کیلو ۱۵۰۰ کرایه خونه ها سر به فلک کشیده آخه چخبره 

تواقعا بر سر چی آخه. فکر کردین اونا فکر مان اونا توافق کردن که بمونن وگرنه باید بساط شون جمع میکردن ...

عزیزم توافق ک بشه بسیاری از تحریما برداشته میشه پول بلوکه شده برگشت داده میشه اجازه ی دادوستد با کشورای دیگه داده میشه نفت رو میتونیم ازادانه بفروشیم این یعنی هرچقدر دزدی باشه بازم چرخ اقتصاد حرکتی میکنه و کمی فشار از رو مردم برداشته میشه امیدوارم ک همینطور باشه هر چند عده ی زیادی از مردم ممکنه ضرر مقطعی کنن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم توافق ک بشه بسیاری از تحریما برداشته میشه پول بلوکه شده برگشت داده میشه اجازه ی دادوستد با کشو ...

اینا درسته ولی برا منافع خودشون نه ما ،ما نفت داریم ولی ببین چقدر فقیر داریم

عزیزم توافق ک بشه بسیاری از تحریما برداشته میشه پول بلوکه شده برگشت داده میشه اجازه ی دادوستد با کشو ...

خیلی ها که از رکن های اصلی هم هستن،نمیخوان ونمیزارن،تحریم ها برداشته بشه،قبلا هم داشتیم پولهای بلوکه ای که آزاد شد،چی شد؟کجا خرج شد؟

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
اینا درسته ولی برا منافع خودشون نه ما ،ما نفت داریم ولی ببین چقدر فقیر داریم

اینکه صدرصد 

ولی شما در نظر بگیر دوران احمدی نژاد و بعدیش.. دزدی مث الان بود ولی تحریما خیلیییی کم 

برا همین انقد فشار نخوردیم 

در کل تو ایران مسئول دلسوز نداریم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺