2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست
خخخ باید به تو یه الف بچه مگه جواب پس بدم دلم خواسته هرکی ی سلیقه داره بچه جون ریپلای هم نزن برو سر ...

@niniyar    باهمه کاربرها سر جنگ دارن شما یه دور این تاپیک نگاه کنید همه رو مسخره میکنن وبه اقوام توهین میکنن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

باش کوچولو دانشجو کجاهستی پیام نور؟ زیادی بیکاری

@niniyar    نی نی یار عزیز توجه کنید باهمه کاربرها درگیر هستن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar نی نی یار عزیز توجه کنید باهمه کاربرها درگیر هستن

خانما این هلوگرامی براش گزارش بزنید باهمه سر جنگ ودعوا داره

@niniyar باهمه کاربرها سر جنگ دارن شما یه دور این تاپیک نگاه کنید همه رو مسخره میکنن وبه اقوام تو ...

@niniyar این خانوم رولطفا تعلیق کنید نظم سایت رو بهم ریخته 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خانما این هلوگرامی براش گزارش بزنید باهمه سر جنگ ودعوا داره

خانوما برای شکوفه بهاری گزارش بزنیدددد 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

@niniyar این خانوم رولطفا تعلیق کنید نظم سایت رو بهم ریخته

نی نی یار که اینقد بی سواد وساده نیست باشلوغ کاری تو گول بخوره با صد نفر درگیری همزمان خجالت بکش 

نی نی یار که اینقد بی سواد وساده نیست باشلوغ کاری تو گول بخوره با صد نفر درگیری همزمان خجالت بکش

شما شلوغ کاری کردی خانوم محترم 

خانوما برای شکوفه بهاری گزارش بزنیدددد

وای چقدر سطح پایینی گزارش بزنن تعلیق هم بشم چی میشه اصلا اینجا چی داره بخوام مثل شما اینقدر خودمو تحقیر کنم 

@niniyar    

توهین به نینی یار های عزیز

میشه لطفا تعلیقش کنید؟ باردارم حالمو بد کرده  این خانوم با فحش وبد وبیراه هایی که کرده

کاربر شکوفه بهاری ناز لطفا تعلیقش کنید

شما شلوغ کاری کردی خانوم محترم

از خدا میخوام به قلبت ارامش بده چه ادم مشوش وناارومی هستی درونت پراز آشفتگیه

از خدا میخوام به قلبت ارامش بده چه ادم مشوش وناارومی هستی درونت پراز آشفتگیه

@niniyar  

توهین پشت توهین

چند شب پیش یه جا دعوت بودیم حدودا بیست نفر مهمون داشتن پایتخت که شروع شد همه همین نظرو داشتن و هیچکی علاقه ای به دیدنش نداشت و تقریبا همه نظرشون این بود که خیلی فیلمنامه و سطح بازیشون افت کرده

بهر حال هرکسی سلیقه ای داره ولی بیشتر کسایی که من باهاشون برخورد داشتم با من هم نظر بودن

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

@niniyar توهین به نینی یار های عزیزمیشه لطفا تعلیقش کنید؟ باردارم حالمو بد کرده این خانوم با فحش ...

الانم نی نی یار چقدر نگران بچه تو شکم تو میشه....کم زور بزن برات بده خواهر تعلیق بشم هیچ اتفاقی نمیفتن فقط وقت ازادم بیشتر میشه میرم سراغ کارهای مهمتر

الانم نی نی یار چقدر نگران بچه تو شکم تو میشه....کم زور بزن برات بده خواهر تعلیق بشم هیچ اتفاقی نمیف ...

@niniyar