2777
2789
عنوان

خدایی نون خ خیلی از پایتخت قشنگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 115 پست

I'm a bit suicidal

I'm my own worst rival

Train wreck, white trash, freak, maniac, psycho

I'm a trouble-making rebel

Made a deal with the devil

I'm way past ever coming back

But sometimes I feel like

I'm not the only one

When I see why I've become

So dumb, so dumb di dumb di dumb

I get more and more strange

I'm going insane I'm building it up

Just to break it down

It's my destiny

The product of a

Dysfunctional

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونطور که شما نون خ رو نمیپسندی هستن کسایی که پایتختم دوست نداشته باشناونم بازیگره سناریوش اینه و ت ...

خخخ باید به تو یه الف بچه مگه جواب پس بدم دلم خواسته هرکی ی سلیقه داره بچه جون ریپلای هم نزن برو سر درس ومشقت 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پایتخت امسال منم نمیخندونه، نهایت لبخندیادش بخیر قدیما سریالهای عطاران واقعا ادمو ب خنده و قهقهه مین ...

شاید افسردگی گرفتی امسال

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خخخ باید به تو یه الف بچه مگه جواب پس بدم دلم خواسته هرکی ی سلیقه داره بچه جون ریپلای هم نزن برو سر ...

بی تربیتی دیگه چی میشه گفت

از کسی که لهجه رو به تمسخر میگیره قطعا انتظاری بیشتر از این نیست.

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

خییلی زیاده ۲۰ میلیاررررررررد

برای اینکه فقط بازیگر نیست

تقریبا همه کاره ی فیلمه: سرپرست نویسندگانه ینی یه جورایی نویسنده اصلی

وکارگردان هنریه فیلمه

همه چی زیر نظر اونه ینی فقط پول بازیشو نمیگیره، پول این مارای دیگه اشم میگیره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بی تربیتی دیگه چی میشه گفتاز کسی که لهجه رو به تمسخر میگیره قطعا انتظاری بیشتر از این نیست.

باش کوچولو  دانشجو کجاهستی پیام نور؟ زیادی بیکاری 

شاید افسردگی گرفتی امسال

شایدم از کم فهم و شعوری شماست ک نمیتونید بفهمید ممکنه هرکسی ی سلیقه ای داشته باشه بپسنده یا نپسنده

مراجعه کنید ب خط دوم و پنجم امضام

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شایدم از کم فهم و شعوری شماست ک نمیتونید بفهمید ممکنه هرکسی ی سلیقه ای داشته باشه بپسنده یا نپسندهمر ...

@niniyar  

لطفا تعلیقش کنید یسری بچه سال ریختن اینجا هرچی دلشون میخاد میگن ممنون که نظم میدید ب این سایت❤️

من ندیدم تاحالا نون خ رو حالم بهم میخوره ازلهجه هاشون

@niniyar    این خانم تو همه تاپیک ها دنبال جنجال درست کردن برای اقوام ایرانی هست وداعم به اقوام مختلف توهین میکنه هرکسی هم اعتراض کنه سریع نی نی یار تگ میکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خوب دورو باشه حرف من اینه نفع و ضررش چیه واسه ما؟ کل صداسیمارو صبح تا شب بگرد یدونه فیلم توش نیست حا ...

اخ گفتی👌👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

@niniyar این خانم تو همه تاپیک ها دنبال جنجال درست کردن برای اقوام ایرانی هست وداعم به اقوام مختل ...

@niniyar  

بگید تگ کنه شمارو اگه من جایی چیزی گفتم توروز روشن دروغ میگن  لطفا اینو تعلیق کنید 

باش کوچولو دانشجو کجاهستی پیام نور؟ زیادی بیکاری

با ۲۴ سال سن هنوز صحبت کردن بلد نیستی واقعا فکر می کنی کل کل میکنم باهات؟

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن