من وشوهرم ۱۳ ساله ازدواج کردیم ۲ تا بچه داریم ۲ساله به مشکل برخوردیم وازون موقع همش فحش من وخانواده من میده دیگه این آخری میخاستم برم قهر نذاشت گفت دیگه فحش نمیدم امروز فهمیدم قصد داره ویلامونو به اسم پسرم بزنه فهمیدم اگه بزنه به اسم پسرمون دیگه مهریه گیرم نمیاد البته من اصلا قصد جدایی نداشتم ولی بدجور دودلم چیکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا جدا نشو جدایی زمانی بهتره بچه نداشته باشی به فکر طلاق نباش اصلا به خاطر بچه هات گذشت کن صبر داشته باش مطمئن باش نتیجه شو میزنی خدا شاهد یکی از اشنامون خیلی بد بود شوهرت ولی تحمل کرد خانمش الان بیا ببین بچه هایش متل پروانه دور سرش میگردن همه لحاظ
میگن بزرگ میشه تصمیم میگیره همسایمون جدا شد شوهر همسایمون زود ازدواج کرد همسایمون میگفت پسرم میگه مامان نامادریم منو میزنه فحش میده پدر بچه هم بچه را میبرد یه بار یادمه پدر بچه تو کوچه بچه را میزد بچه نمیرفت آخر شب هم ایست قلبی کرد فوت شد سیزده سالش بود
مطمئن باش میبینی شک نکن تو برای پسرات محبت مهربانی کنی خدا شاهده این اشنامون یه کارهایی میکرد بچه ها از چشم مادرشون بیفته ولی چی شد برعکس شد بیا ببین همه حسرتش را میکش جدایی زمانی بهتر بچه نداشته باشی یا معتاد باشه