2777
2789
عنوان

بیماری زنان

135 بازدید | 40 پست

دوستان به دلیل تنبلی تخمدان ممکنه ریزش موی شدید پیش بیاد مو کم پشت بشه؟؟ یا همچین اتفاقی نمیوفته؟؟ 

اعلائمش چیه؟؟ من به شدت ریزش مو دارشتم چهار سال بی دلیل هزاران ویتامین تقویتی تونیم مصرف کردم جواب نگرفتم.. دوماهه متوجه شدم تنبلی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن نمی‌دونم چون همه راه هارو رفتم خسته شدم

منم همینم گلم.. موهام خیلی کم شده.. خودشم از بغلا و تاج سر کم پشت شده و زود چرب میشه.. 

شمام اینطوری اید؟ 

جایی رسیدم میگم شاید مشکل ژنتیکی دارم.. ولی تو فامیل و خانواده هیچکس مثل من نیست.. شما چه دارویی می خورید؟؟ اسپیرونولاکتون امتحان کردید؟؟ 

منم همینم گلم.. موهام خیلی کم شده.. خودشم از بغلا و تاج سر کم پشت شده و زود چرب میشه.. شمام اینطوری ...

یعنی الان از حموم بیام موهام باز چربه خسته شدم از بس حموم رفتم موهامم کلن همه جاش کم پشت شده مخصوصن جلو و بغل ها

آره من همه چی خوردم عزیزم همه مدل شامپو هم زدم خارجی و سبغ و فری سولفات و... تاثیر ندارن

الان هم هیچ دارویی نمی‌خورم دیگه خسته شدم وقتی تاثیر ندارن 

یعنی الان از حموم بیام موهام باز چربه خسته شدم از بس حموم رفتم موهامم کلن همه جاش کم پشت شده مخصوصن ...

وای دختر تواممم کپی منی که.. میگن منم کف سرم چرب میشه تند تند.. خیلی کم پشت شده.. عزیزم توام کف سرت درد می کنه وقتی چرب میشه؟؟ میگن میتونه حساسیت به دی اچ دی هم باشه که ژنتیکیه .. اخه از کی به من رسیده.. 

مامانم میگه نه برا تو بخاطر همون تنبلیه.. 

اخه یه تنبلی نخمدان میتونه همچین کاری با آدم کنه؟؟

وای دختر تواممم کپی منی که.. میگن منم کف سرم چرب میشه تند تند.. خیلی کم پشت شده.. عزیزم توام کف سرت ...

آره علائمون یکیه دقیقن

من از حموم که میام بیرون انگار به موهام و صورتم روغن مالیدم صورتمم جوش میزنه موی زائد هم که دیگه هیچ...

آره حس میکنم بعضی وقتا درد میکنه

اگه سابقه ژنتیکی ندارین پس از همون تنبلی هست

ولی من متاسفانه سابقه ژنتیک هم دارم از یه طرف هم کلی استری دارم همش با هم قاطی شده داره کچلم میکنه

ببین تنبلی کل بدنو بهم میزنه منم اول فک میکردم مهم نیس الان می بینم چه بلایی سر بدنم داره میاره

آره علائمون یکیه دقیقنمن از حموم که میام بیرون انگار به موهام و صورتم روغن مالیدم صورتمم جوش میزنه م ...

مثل همیم دقیقا.. ولی منم نگرانم میگم شاید سابقه ژنتیک داشته باشم اینجوری دارم میشم..با خودم میگم یه تنبلی که انقدر مو رو کم نمیکنه.. ۲۱ سالمه خیلی استرس نگرانی دارم که تا ۳۰ سالگی مو برام نمونه.. اخه زیبایی زن به موهاشه.. ابجیم هزار ماشالله ۳۶ سالشه دو برابر من مو داره.. ولی من تو ۲۱ سالگی مو نمونده برام.. من واقعا افسرده شدم..

مثل همیم دقیقا.. ولی منم نگرانم میگم شاید سابقه ژنتیک داشته باشم اینجوری دارم میشم..با خودم میگم یه ...

تنبلی بدنو داغون می‌کنه بیست سالمه از ۱۶ ۱۷ موهام می‌ریزه منم افسردگی گرفتم از دست موهام بشدت رو زیبایی تاثیر داره

تنبلی بدنو داغون می‌کنه بیست سالمه از ۱۶ ۱۷ موهام می‌ریزه منم افسردگی گرفتم از دست موهام بشدت رو زیب ...

وای عزیزدلم توام مثل خودمی منم از ۱۶ شروع شد.. میدونی من چی باعثش شد؟؟ سبک زندگیم.. من تا ۶ صبح بیدار می موندم شبا نمیخوابیدم وقتایی میومد که دو روز بود نخوابیدم.. تحرکم صفر بود.. رژیم غذایی که افتضاح هر روز چیپس و پفک و فست فود شیرینی.. انقدر بی خواب بودم که زیر چشمام انقدر گود میشد شبیه معتادا بودم..

وای عزیزدلم توام مثل خودمی منم از ۱۶ شروع شد.. میدونی من چی باعثش شد؟؟ سبک زندگیم.. من تا ۶ صبح بیدا ...

آخی عزیزم دقیقن منم کلاس دهم رفتم دکتر برام آزمایش نوشت برای یه چیز دیگه، من اصن اون موقع نمی‌دونستم تنبلی چیه اصن و گفت تنبلی داری

برای من دو کلن تا دلیل داره استرس و ژنتیک چون خانواده مادرم همشون دارن و از بچگی بشدت استرسی بودم

الان سبک زندگیت بازم همونه؟

حالا من اصن تنقلات نمی‌خورم اما بازم درست نمیشم

من از ۱۶ سالگی فقط دارم قرص میخورم همش آزمایش و سونو میدم دیگه ول کردم چند ماهه

آخی عزیزم دقیقن منم کلاس دهم رفتم دکتر برام آزمایش نوشت برای یه چیز دیگه، من اصن اون موقع نمی‌دونستم ...

منم حقیقتا سه ماهه سبک زندگیمو درست کردم.. 

عزیزم یه سوال دارم.. شما مادرت موهاش کم پشته؟؟ از جوونیش همینجوری بود؟؟ چون مامان منم ۶۰ سالشه الان موهاش کم پشت شده خودش میگه از داروعه چون بیماری قلب داره قبل ۵۰ سالگی موهاش خیلی پر بود .. ولی خالم و دختراش و ابجیم موهاشون پره.. بنظرت ممکنه موهای منم ریزشش ارثی باشه؟؟ 

خیلی شک دارم.. ممنون میشم نظرتو بگی