2777
2789
اگر از بلاتکلیفی درت میاره بپرس

من یه پرونده تصادف داشتم 

عابر بودم و منو مقصر کرده بودن 

من اعتراض زدم  روند درمان طول کشید و پرونده شورا حل اختلاف بود و من هربار پیگیری کردم گفتن منتطر جواب نهایی پزشکی قانونی هستیم تا تعیین دیه بشه 

۶ فروردین با من تماس گرفتن و گفتن که پرونده رو میفرستیم دادگاه صلح که کارت یکم جلو بیوفته (۱۰خرداد معاینه مجدد دارم بازم)

امروز پیامک اومده برام که پرونده رفته شعبه ۵ دادگاه صلح 

میخام بدونم چه زمانی ابلاغ میشم 

اخه یه کار ضرروی دارم و باید برم یه شهر دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پرونده تصادف داشتم عابر بودم و منو مقصر کرده بودن من اعتراض زدم روند درمان طول کشید و پرونده ...

خود تعیین جلسه رسیدگی بعد از تعیین شعبه ممکنه یک هفته تا چهارماه طول بکشه

حضوری هم مراجعه کنید شعبه میگن باید منتظر ابلاغ بمونید

خود تعیین جلسه رسیدگی بعد از تعیین شعبه ممکنه یک هفته تا چهارماه طول بکشهحضوری هم مراجعه کنید شعبه م ...

وقتی ابلاغیه بیاد 

مثلا میگن ۵ روز فرصت دارید تا بیاید؟

استرس دارم نمیدونم برم یا نرم

روز رسیدگی مشخص میشه و حضور و عدم حضورش توی صورتجلسه ثبت میشه

ببخشید بخدا انقد سوال میپرسم 

من اصلا با روال دادگاه و اینا اشنا نیستم 

یعنی وقتی برام ابلاغیه بیاد نمیگن که همین فردا بیا درسته؟

زمان میدن برای مراجعه؟

ببخشید بخدا انقد سوال میپرسم من اصلا با روال دادگاه و اینا اشنا نیستم یعنی وقتی برام ابلاغیه بیاد نم ...

همیشه زمانش مشخص میشه ؛ اونکه شما میگید فاصله ابلاغ اولیه تا تعیین وقت دادرسی هست که میگن نباید کمتر از پنج روز باشه

برای اینکه خیالتون هم راحت بشه میتونید حضوری برید شعبه ولی باز میگن منتظر ابلاغ بمونید

* توی بعضی از ابلاغ ها میزنه شما از تاریخ ابلاغ سه روز یا پنج روز فرصت دارید به شعبه مراجعه کنید ولی این با تعیین شعبه فرق داره

همیشه زمانش مشخص میشه ؛ اونکه شما میگید فاصله ابلاغ اولیه تا تعیین وقت دادرسی هست که میگن نباید کمتر ...

میترسم یهو برم خارج از شهرمون و برام ابلاغیه بیاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میترسم یهو برم خارج از شهرمون و برام ابلاغیه بیاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مسئله ای نیست

اگر شما خارج از شهر بودید فردا و پس فردا هم میتونید برید پیش منشی شعبه و حضورتون رو اطلاع بدید که دلیل عدم حضورتون خارج از شهر بودنه نه اینکه از عمد نخواستید شرکت کنید

مسئله ای نیستاگر شما خارج از شهر بودید فردا و پس فردا هم میتونید برید پیش منشی شعبه و حضورتون رو اطل ...

واقعا؟؟؟؟

یعنی مشکلی پیش نمیاد؟

عدم حضور من روی پرونده تاثیر بزاره؟

مثلا بعد از اینکه برگشتم بگم که از عمد نبوده و شرایط حضور در جلسه رو نداشتم؟

واقعا؟؟؟؟یعنی مشکلی پیش نمیاد؟عدم حضور من روی پرونده تاثیر بزاره؟مثلا بعد از اینکه برگشتم بگم که از ...

بعد از برگشتن نه دیگه ؛ نهایت تا پس فرداش ؛ اونم پس فرداش رو کلی دارم میگم وگرنه باید بگم نهایت تا فرداش