2777
2789

آقا من هر روز صبح 6 و نیم بیدار میشم خب.. بعد توی اتاقم نمیخوابم یعنی هیچکس تو این اتاق نمی‌خوابه چون خیلی خفس و اصلا پنجره با نورگیر نداره و حموم هم تو این اتاقه و هر بار خوابیدیم به نحوی اذیت شدیم.. هر روز میام این اتاق درس بخونم دقیقا راس ساعت 7 صبح صدای پیانو میاد.. بگم که از ساختمون های بقلی ک اصلا امکان نداره صدا وارد ساختمون ما شه و اینکه فقط زیرمون یه واحد هست ک اونم فامیلمونه و اصلا پیانو ندارن و اون ساعت خوابن..(ساختمون ما هم کلا دو طبقس) الان دقیقا 1 ماهه هر صبح ساعت 7 صدای پیانو میاد.. گاهی اوقاتم توی طول روز صداش میاد ولی 7 صبح همیشه هست صداش.. با یه نوت خیلی آروم انگار داره زده میشه.. به هر کی میگم بهم میخنده 😑امروز مامانمو بیدار کردم گفتم بیا ببین تا مامانم اومد اتاق صدا قطع شد 

واقعا موندم صدای چیه این آخه

دیگ دارم میترسم بخدا 

۴۵ روز تو اتاقت سوره بقره یا جن پخش کن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از همسایه ها آلارم گوشیش صدای پیانوعه و دقیق ساعت ۷ باید بیدار شه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

وقتیم میخوابید خب اذیت میشید

اینم از صدا

منم ترسیدم ی چیزی شاید باشه مثل جن 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱