2777
2789
عنوان

مهاجرت و بچه

131 بازدید | 11 پست

از اینکه بچه تون باید بدون روابط فامیلی بزرگ بشه چه حسی دارید؟ آیا به روان بچه آسیب نمی رسه که روابط فامیلی نداشته باشه؟ مخصوصا تو مناسبت‌های خاص، مثلا تولدش باشه و هیچ فامیلی تو تولدش شرکت نکنه یا عید نتونه بره عید دیدنی ...

روابط؟؟؟؟؟

مگه زمان ۲۰ سال پیشه ، دیگه گذشت اون رفت و آمد ها عزیزم

تمام بچه ها دارن تنها در کنار والدینشون بزرگ میشن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های من تقریبا الان همینطورن خاله ندارن خونواده شوهرم رابطه ندارن بعضی مواقع دخترام دوست دارن تصویری با کسی حرف بزنن نمیدونم به کی زنگ بزنم دوست دارم برن مدرسه سرگرم بشن زودتر وقتشون پر بشه

منم با بچه میخوام مهاجرت کنم این موضوع در برابر آسیب های احتمالی دیگه در صورت مهاجرت نکردن، خیلی کمتره

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خب میشه اونجا دوست و آشنا پیدا کرد به نظرم ارزشش رو دارهحالا ما که اینور آب یه عمر فامیل های فوضولی ...

چرا، منم معتقدم که آدم ممکنه از فامیل بدترین ضربه ها رو هم بخوره اما انگار نبودنش هم احساس بی هویتی به آدم میده

روابط؟؟؟؟؟مگه زمان ۲۰ سال پیشه ، دیگه گذشت اون رفت و آمد ها عزیزمتمام بچه ها دارن تنها در کنار والدی ...

خب این تنها بزرگ شدن خیلی آسیب زا نیست؟ آدم گاهی به منابع عاطفی دیگه ای هم احتیاج داره

بچه های من تقریبا الان همینطورن خاله ندارن خونواده شوهرم رابطه ندارن بعضی مواقع دخترام دوست دارن تصو ...

کاملا شرایط منو داری عزیزم، البته من هنوز بچه ندارم ولی همش به این قضیه فکر می کنم که اگه بچه دار بشم اون هیچ کسی رو غیر از من و پدرش و مامانم نداره و این خیلی آزارم میده

خب این تنها بزرگ شدن خیلی آسیب زا نیست؟ آدم گاهی به منابع عاطفی دیگه ای هم احتیاج داره

اخه الان دیگه عصر تکنولوژیه دور بودن معنا نداره، شما با تماس تصویری میتونید ارتباط بگیرید با هر شخصی و اینکه نسل این دوره از بچه ها کاملا تغییر کرده و عادت کردن به این مدل زندگی،

دوره ی خودم رو که مرور میکنم یا من خونه ی عموم بودم یا دختر اون خونه ی ما بود ، شب که میشد دیگه همه خونه ی یک نفر بودیم ، چیزی به عنوان تنهایی من اصلا یادم نمیاد، من برای بچه های خودم تعریف میکنم خاطراتم رو هاج و واج‌ میمونن که چه جالب بودید🤷🏼‍♀️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزدلم به سرعتتتت اونجا دوست پیدا میکنی ... بعد یواش یواش همین افراد میشن دوست خانوادگی تون ... رفت و آمد میکنین   مهمترین چیز اینه که داری آینده همین بچه رو تامین میکنی !! و این همه چیزه 

نزار اینجور چیزای کوچیک کوچیکترینننن شکی ترسی چیزی به دلت بندازه 

به علاوه ایرانی جماعت اونم از نوع تحصل کرده و خفن خارج ایران خیلییییی بیشترن نسبت به داخل ایران که همه در تلاشن سر همو شیره بمالن ... اونا سرشون تو زندگی خودشونه 

برو ایشالله که موفق باشید و بدون داری بهترین تصمیم زندگی رو برای بچه ت میگیری