2777
2789
عنوان

جذب شوهر

415 بازدید | 26 پست

بچه ها چکار کنم که شوهرم بهم توجه کنه و منو خیلی بخواد ...همش با خونوادۂ خودشه همیشه طرف اونا رو میگیره میگم بریم یه جایی که نزدیک خونوادت نباشیم قبول نمی کنه میگه بدون اونا نمیتونم زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار جادوش کردن هرکاری میخواد کنه اول با خواهراش مشورت میکنه هرچی میخواد بخره با خواهرش می ره فروشگ ...

چقدر بهت سخت میگذره ک شوهرت طبق سلیقه خواهراش خرید میکنه... من ک نمیتونم اون چیزایی ک خریده رو ببینم برام میشن آینه دق

مگه قبل اينكه زنش بشي باهاش حرف نزدي؟ نميشناختيش؟

نه ،خیلی شناختی از اخلاقش نداشتم فقط خونوادش رو میشناختیم.وچون چند تا عروس هم داشتند و اونا جدا بودند و تعریف شوهراشونو خیلی شنیده بودیم منم گفتم شاید شوهرم مثل اونا باشه

نه ،خیلی شناختی از اخلاقش نداشتم فقط خونوادش رو میشناختیم.وچون چند تا عروس هم داشتند و اونا جدا بودن ...

اولا كه اشتباه كردي اينجوري انتخاب كردي

ثانيا حالا كه دير شده ولي از خانواده شوهرت هيچوقت جلوش بد نگو و حرف جدا شدن از اونا هم نزن

بي تفاوت باش نسبت بهشون

و در كنار اين به شوهرت ثابت كن كه اولين نفري كه قبل از خانوادش هواشو داره زنشه اين ديگه مهارت زنونس خودت بايد انجامش بدي