مدیکور تازگیا بی کیفیت شده خط تبخیر و هاله الکی میندازه
تا وقتی پررنگ نشده دل خوش نکن
میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
منم مثل توام فقط یه تست زدم منفی بود تنبلی نداری ؟
نه والا سونوی رحم و تخمدانم رفتم مشکلی نداشتم فقط خیلییییی استرس داشتم این مدته،که دیروز که آزمایش دادم بازم منفی شد دیگه خیالم راحت شد بارداری منتفیه یکم آروم سدم آخه عقدم
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۵ روز مونده بود به موعدم بیبی چکم هاله انداخت اونم اولش منفی بود شب بود گذاشتم رفتم صبح رفتم دستشویی دیدم یه هاله داره به زوووووور معلوم بود دوباره یه شب مونده بود موعدم زدم و پررنگ شد
من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اینبارم عقب انداختم هر چ ویتا ساین زدم منفی بود ولی مدیکور باز هاله داشت ولی اعتماد ندارم بش کلا ب هاله نمیشه اعتماد مرد فقط خط صورتی کمرنگ یا پررنگ زیر پنج دقه باید بندازه