2777
2789

سلام دوستان من با نامزدم دوسال دوست بودم و الان ۱ ساله نامزد کردیم چند وقت دیگه میریم سر خونه زندگیمون البته عقد نکردیم هنوز سمت ما عقد عروسی باهم هست

پولی ازش بخوام بهم میده لباس و لوازم ارایش و هرچی که گفتم خریده برام حتی حس کنه چیزی نیاز دارم برام میخره بدون این که بگم و رستوران و اینا هم همیشه به جای خودش بوده و دکتر هم برم خودش میبرتم حسابم میکنه و درکل بگم وضع مالیشم خیلی خوب نیست ولی این کارا رو برام میکنه هرجور شده فقط من یه مشکلی دارم این که دوست دارم بهم یه پول بده برای خودم که پیشم باشه یعنی بهم پول تو جیبی بده به نظرتون باید بده یا نه؟ یبار بهش گفتم گفت باشه ولی هنوز نکرده این کارو. و این که من خیلی سختمه بایذ واسه همه چیز درخواست کنم ناراحتم میکنه این موضوع  دوست ندارم واسه مبالغ کم بخوام بهش بگم و در ضمن خودش بهم میگه کار نکن وگرنه من دوست داشتم برم سر کار و خودم خرج خودمو بدم 

تو عقد اوکیه ولی نامزدی... درحد خرجای کوچیکه چون بازم اجازه دختر دست باباشه تا وقتی که دیگه عقد کنه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.