2777
2789
عنوان

دارم خاله میشم 😍

132 بازدید | 15 پست

برای اولین بار دارم خاله میشم 

من خودم بچه دار نمیشم خواهر کوچیکم تازه باردار شده

اصلا نمیدونم باید براش چیکار کنم

تو فامیل چگونه باشم الان میرم زیر ذره بین که اره بچه دار نمیشه و حسودی میکنه اینا

منم11 سالم بود خاله شدم🥹

بچه ای باهاش برای بار اول خاله میشی خیلی عزیزه برات

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی به دنیا اومدم، اتوماتیک خاله و عمه بودم

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

انشاالله شما هم بزودی باردار میشن

چله های قرانی انجام بدین و رحمتون رو گرم نگه دارید 

«اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ»