2777
2789

اول بگم مرد های بی ن.اموس و بی شرف درخواست دوستی ندن

خانمهای عزیز شما هم همش حس دلتنگی داشتین؟ من خیلی عصبی شدم خیلی آشفته ام 

کلی به زندگیم و همسر سابقم فرصت دادم ولی اصلا هیچ تغییری نکرد 

بعد از جدایی بهم گفت بیا ببینمت و برگرد

بهش گفتم چیو قراره تغییر بدی؟ 

گفت تو رابطه خواهیم دید ! یعنی تو اون حالت منت کشی هم نمی‌خواست تغییر بده چیزی رو 

بعدش قرار گذاشتیم که بیاد گفتم بریم بیرون بچرخیم اول قبول کرد بعد زد زیرش گفت نه اگه تصمیم به برگشت داری باید بیای خونه دیگه کلا برگردی 

منم بلاکش کردم از همه جا اون خطم رو سوزوندم این خطم هم رو گوشی آیفونه وقتی بلاک میکنی نمیتونی ببینی چی پیامک داده برعکس اندروید و نمی‌دونم پیامی داده یا نه

حالا هم نمی‌خوام برگردم واقعا ، ولی خیلی خسته و دلشکسته هستم ...حس میکنم دیگه هیچ وقت اونقدر عاشق نمیشم ...حتی عاشق خودش هم دیگه نمیتونم به اون شدت بشم...

شما هم از این حس ها داشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرابهش فرصت ندادی

خیلی اذیتم کرد خیلی زیاد 

تو رابطه ج.ن سی اسم خانوادمو میآورد اون قدر که من عاشقش بودم دوستم نداشت خرجی هیچی بهم نمی‌داد یه بارم برای کادو یا گل نخریده بود .... خسته شدم .... منم زنم دلم ناز کردن میخواست من کاملا قبل از این مرد لوس بودم شیطون بودم اومد همشو ازم گرفت 

چیکار کرده بود خیانت؟نیومد ببینتاگه اومد دنبالت باز پیگیری کرد بخاطر حال خودت ی فرصت بهش بده

خیانت هم کرد .... 

وقتی باهاش زندگی میکردم حس میکردم ی چاقو توی قلبمه

نوشتم که چیکارا میکرد 

راه ارتباطی ای دیگه نذاشتم باهاش 

خیانت هم کرد .... وقتی باهاش زندگی میکردم حس میکردم ی چاقو توی قلبمهنوشتم که چیکارا میکرد راه ارتباط ...

خو خیانتم کرده پس ول کن ولی اگه اومد اصرار کرد اگه خیلی دلت خاست ببخشش 

بعد گفتی تو رابطه اسم خانوادتو میاورد مثلا چی میگف؟