2777
2789

ریزش نکردن مگخ

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ریزش نکردن مگه؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده نباش عزیزم لطفا یکم سواد سیاسی تو ببر بالا اگاه شو نذار به راحتی کلاه سرت بره 

اینا همش بهانست تحریم و مذاکره هبچ گره ای از مشکلات ما باز نمیکنه بالا بردن قیمت ها دست خودشونه به سود خودشونو و اطرافیان قیمتهارو میبرن بالا و جیبشونو از جیب مردم پر میکنن و الان به بهانه مذاکره یکم از قیمتی که نجومی بردن بالا رو پایین میارن تا مردم حس کنن اگه مذاکره و توافق بشه همه چی ارزون میشه بعد که همه چیز به هم خورد و تورم سر به فلک کشید میگن دیدین نذاشتن توافق کنیم نذاشتن کار کنیم ما هیچ کاره ایم و بازم دور باطل و بازم مردم زود باور

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
ساده نباش عزیزم لطفا یکم سواد سیاسی تو ببر بالا اگاه شو نذار به راحتی کلاه سرت بره اینا همش بهانست ت ...

کاملا موافقم گلم ،حرف دلم زدی واقعا هم همینطوره وقتی براشون منفعت داره چرا باید به فکر مردم باشن جیب‌ خودشون واجبتره تا مردم ساده.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

ساده نباش عزیزم لطفا یکم سواد سیاسی تو ببر بالا اگاه شو نذار به راحتی کلاه سرت بره اینا همش بهانست ت ...

خب مگه بغیر از این هست؟

وقتی کشور تحریمه و نمیتونه مستقیم نفت بفروشه و درامدش رو برگردونه نتیجه اش میشه تورم

وقتی تحریم هستیم و نیروگاهی ساخته نمیشه نتیجه میشه برق رفتن

کاملا موافقم گلم ،حرف دلم زدی واقعا هم همینطوره وقتی براشون منفعت داره چرا باید به فکر مردم باشن جیب ...

تقصیر مردمه که گول اینارو میخورن میبرنشون بالا میدونی بدبختی جدید چیه یکی از وزرای پیشنهادی اقتصاد طیب نیاست که پدر گران سازی این مملکته اگه بیارنش دیگه باید قید خیلی چیزا رو زد

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
تقصیر مردمه که گول اینارو میخورن میبرنشون بالا میدونی بدبختی جدید چیه یکی از وزرای پیشنهادی اقتصاد ط ...

آره بخدا ،تا یه چیز گرون میشه سریع همه حمله میکنن همون می‌خرن، یه خانومی همینجا گفت خونم بفروشم طلا بخرم فوقش مستاجر میشم واقعا آدم چی به اینا بگه 🤧

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

خب مگه بغیر از این هست؟وقتی کشور تحریمه و نمیتونه مستقیم نفت بفروشه و درامدش رو برگردونه نتیجه اش می ...

عزیزم کی میگه نفت نمیفروشیم اتفاقا رکورد فروش نفت تو این دو سه سال شکسته شده پولشم از راه هایی که تحریم هارو دور میزنن برمیگرده که البته اشتباهه خام فروشی باید فراوری بشه ولی مشکل ما از داخله از مافیا و دلال ها و اطرافیان رده بالاهاس که مال های بزرگ و پتروشیمی و صنایع و معادن در اختیارشونه و هرجور دلشون میخوان میتازونن الان شما نگاه کن روسیه بیشترین تحریم رو تو دنیا داره تو جنگ هم هست ولی اقتصادش بسیار قوی و با ثباته چون از داخل قویه

خب مگه بغیر از این هست؟وقتی کشور تحریمه و نمیتونه مستقیم نفت بفروشه و درامدش رو برگردونه نتیجه اش می ...

بحث اینه که امریکا هر توافقی هم بشه بهش عمل نمیکنه

امریکا با کلی کشوری از این توافقا کرده

به هیچ کدوم عمل نکرده

با کره شمالی

با لیبی

با شوروی

با ایران همین برجام

چند سال پیش

واقعا باید دوباره گولش رو خورد! 

به این میگن حماقت و خریت

عزیزم کی میگه نفت نمیفروشیم اتفاقا رکورد فروش نفت تو این دو سه سال شکسته شده پولشم از راه هایی که تح ...

نفتی ک سه چهار بار روی دریا سوآپ میشه تا به مقصد برسه میشه اسمش زو گذاشت فروش؟

اونم با درصد نخفیف زیاد

برای برگشت پولشم یا کالا جاش میاد یا همونم صد مدل میچرخه ک از ارزش پولش کم میشه

شما ببین این داستان تعرفه های ترامپ ک یه جور تحریم هست داره چ بلایی سر بازازهای مالی میاره

همین گرون شدن طلا ک سرمایه امن هست و چین به شدت خریدارشه 

اون وقت هم که نفت میفروختن پولش رفت جیب اختلاسگرها و ...

بقیشم رفت اون دو کشور ... و ... که از ما واجبترین

بعد برجام دلارهایی که اوباما داد کجا رفت ؟ 

خرج اون کشوری شد که اسم ببرم تعلیق میشم