2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

59 بازدید | 7 پست

عزیزان کسی بوده مبتلا بشه و یا اون آزمایش ۲۶ هفته رو بده تحمل گلوکز خیلی بالا باشه ، میخوام ببینم دکتر چه پیشنهادی داد

من ناشتا ۱۱۷ 

یکساعت ۲۱۰

دو ساعت ۱۹۰

خواهشا افرادی که مبتلا بودن جوابم رو بدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

سلام عزیزم منم، بالا بود قندم دکتر م متفورمین داد 2هفته خوردم با رژیم پایین نیومد دوهفته روزی دوتا خوردم با رژیم پایین اومد، البته من بامیه را چندتا شکاف دادم شب تا صبح داخل کمی آب گذاشتم شیرش بیرون اومد خوردم قندم از 120 اومد 70 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قند بارداریم بالا بود ، قند ناشتام اول تا آخر حاملگی رو۱۰۰ بود همیشه تو رژیم بودم،دکترم گفت نیازی نیست دارو بخوری فقط برنامه غذایی تو رعایت کن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
حتما رعایت کن، بیشتر گوشت و مرغ، بوقلمون، تخم مرغ وشیر بخور میزان برنج را کم کن اینطوری بچه خوب وزن ...

قند تو هم در حد من بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم قند بارداریم بالا بود ، قند ناشتام اول تا آخر حاملگی رو۱۰۰ بود همیشه تو رژیم بودم،دکترم گفت نیاز ...

چقدر بده خدایا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40