2777
2789
عنوان

نشونه‌ از طرف خدا

114 بازدید | 16 پست

سلام من قبلا درمورد یچیزی از خدا نشونه خواسته بودم و تو خواب بهم جوابشو داد و واقعا هم اتفاق افتاد اون نشونش، من چند ماه پیشم از خدا خواستم که خدایا امروز یا فردا به هر طریقی که میخوای بهم نشونه‌ای بده که ببینم باهاش ازدواج میکنم یا نه ، من فردا شبش خواب دیدم که یه دعایی به دستم رسید خلاصه ب هر طریقی ، تو اون دعا نوشته بود شرایط ازدواج فراهم شده 

بنظرتون نشونه خدا بوده اون؟؟؟ 

حتما بوده ان شالله به خواستتون بزسیذ منم خواستم همین بود از خدا ولی متاسفانه طرفم رفته تو رابطه با کسی و دیگه امیدی ندارم به هیچی 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ، زدید لایک کنید براتون آیت الکرسی بخونم

گزارش زدم .در ضمن ان شالله خدا کمک کنه این گرونی ها تموم بشه و ملت راحت بشن البته انگار خیلی ها راضی نیستن شرایط خوب بشه 

از خدا نشونه ای نخواستی؟

بارها صداش زدم ولی هیچی نشد من موندم و غصه ..واقعا امیدی ندارم به هیچی حتی خود خدا هم .....ولی ان شالله شما بهش برسید گلم چون میدونم چقد الان فکر و ذهن و روح و جسمتون درگیره

بارها صداش زدم ولی هیچی نشد من موندم و غصه ..واقعا امیدی ندارم به هیچی حتی خود خدا هم .....ولی ان شا ...

الهی😔واقعا خیلی سخته درکت میکنم ، شاید صلاحت نبوده که خدا کاری نکرده عزیزم 

الهی😔واقعا خیلی سخته درکت میکنم ، شاید صلاحت نبوده که خدا کاری نکرده عزیزم

نه عزیزم این حرف صلاح و مصلحت فقط برا دلخوشی ما ...چرا همیشه نباید اون چیزی ک میخایم صلاحمون بشه بعد چیزی نمیخایم میشه ؟

نه عزیزم این حرف صلاح و مصلحت فقط برا دلخوشی ما ...چرا همیشه نباید اون چیزی ک میخایم صلاحمون بشه بعد ...

راس میگی من خودم اعتقاد دارم که آدم واقعاااا چیزیو بخواد میشع ، حتی دونفر واقعا همو بخوان صدرصد بهم میرسن حتی اگه کل دنیا جلوشون وایسن 🙂🙂

اگه اعتقاد دارین حتما نشونه هست.

اعتقاد دارم چون واقعا قبلا هم خواستم ، هرچند اعتقاد نداشتم ولی همون‌جوری ک نشونه داده بود شد ، اینم حس میکنم یه نشونه ای باشه