2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی یه لباسی کثیف میشه اول میشوریش اگه تمیزنشدمیندازیش دورهمسرهم مثل لباسه بایدعیب توبپوشونه وتوروزیباکنه اگه باتلاشت درست نشدبندازش دور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

وقتی ازدواج کردی زنی یا مرد خانوادتو فراموش نکن .

چقدر درست میگین ...چون اونا مهم ترین آدم زندگیمونن و قراره تا اخر عمر  هر روز و هر شب کنارشون باشیم و توجه بهشون خیلی مهمه

وقتی یه لباسی کثیف میشه اول میشوریش اگه تمیزنشدمیندازیش دورهمسرهم مثل لباسه بایدعیب توبپوشونه وتوروز ...

😂😂😂

غم مانند ابر است؛ هرچند سنگین و تیره باشد، گذراست و پس از آن آسمان زندگی روشن‌تر خواهد شد.

وقتی یه لباسی کثیف میشه اول میشوریش اگه تمیزنشدمیندازیش دورهمسرهم مثل لباسه بایدعیب توبپوشونه وتوروز ...

ولی تو ایران خیلی سخته زندگی بعد طلاق من خودمم دخترم نگاه اطرافیان فضولی هاشون ادمو پیر می‌کنه

ولی تو ایران خیلی سخته زندگی بعد طلاق من خودمم دخترم نگاه اطرافیان فضولی هاشون ادمو پیر می‌کنه

من طلاقوتجربه کردم زندگی باآدم سمی بدترازنگاه وحرف اطرافیانه نهایتش بااطرافیان کات میکنی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون