2789

تا اینکه به اتفاقات شومی برام افتاد ک پناه بردم به قران و ایات الهی

باورش شاید براتون سخت باشه که معجزه دیدم از پخش کردن صوت سوره مبارکه بقره و خوندن ایه الکرسی

بهتون خواهرانه و از صمیم قلبم پیشنهاد میدم که ایه الکرسی هرروز بخونید تا معجزشو تو همه جای زندگیتون ببینید

شیطان ۱۰۰ درصد از طریقی مانع این کار میشه ولی ادامه بدید تا ضعیف شه و معجزاتشو تو زندگیتون ببینید

بهتون قول میدم

نمازتونم ترک نکنید

وقتی معجزاتشو دیدید واسه منم و یکی از نزدیکانم که مریضه دعا کنید‌

.

ان شاء الله خدا از همه مصیبت ها و بلا ها نجاتتون بده💗

سلام بقره خوندین یا صوتش را گوش دادین؟میشه تعریف کنید مشکلتون چی بوده؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام بقره خوندین یا صوتش را گوش دادین؟میشه تعریف کنید مشکلتون چی بوده؟

مشکلاتمو نمیتونم بگم ولی اصن بدجوره گره افتاده بود تو زندگیم 

سوره بقره با اداب و وضو پخش کردم و بدون اینکه خودمو مشغول کار کنم فقط گوش دادم همون سه چهار روز اول چنان ارامش و معجزشو میبینی که دوست داری کل عمرت این سوره پخش بشه 

منم از بقره گوش کردن تا ۴۰ روز ، معجزه دیدم . ختم قرآن هم ی بار انجام دادم مشکلم خیلی راحت حل شد . هر شب واقعه میخونم ،، دستم خالی نمیشه اصلا . آیت‌الکرسی جهت حفاظت و مراقبت از خودم و بچه و خونه و ماشین و ..... همیشه میخونم مشکلی پیش نمیاد . در کل این روزا هم بیشتر تحقیق میکنم هر سوره برای چ چیز هایی موثرع انجام بدم

با هندزفری تنهایی میشه گوش داد یا بلند باید پخش کنیم برای ثواب و تاثیر بیشتر ؟ البته منم بعد از هر ن ...

بهتره بزاری با صدای بلند پخش بشه تا جن و شیاطین از شنیدن این سوره وحشت زده شن و ازت دور شند

بسیار عالی که هرروز قرآن میخونی

جدا ازین

من خونم خیلی کثیف بود و تنبلی میکردم شیطان و.... لونه زده بودند دیگ نمیذارم کثیف شه

حواست به این موردم باشه