2777
2789
عنوان

نصیحتای پر امید پسرم به دخترها

238 بازدید | 12 پست

سلام مامانای عزیز و دخترای گل

پسر من یه سری حرفای قشنگ و پر انرژی داره که میگه یه دختر موفق و قوی چه ویژگی‌هایی داره و چطور می‌تونه تو زندگی پادشاهی کنه اینا رو بخونید خودتونو باور کنید و مثل ستاره بدرخشید

اعتماد به نفس راز موفقیت 💪

۱. فکر کنی کم میاری؟❌️ خودتو باور کن، تو یه کوهی ✅️

چطوره؟ یه زن موفق می‌دونه تو وجودش یه نیروی عظیم داره و هیچ‌وقت به خودش شک نمی‌کنه. 

۲. حرفای منفی بقیه رو گوش کنی؟❌️ فقط برق خودتو بزن ✅️

چطوره؟ زن موفق ارزش خودشو می‌شناسه و با اعتماد به نفس راهشو می‌ره، حتی اگه بقیه غر بزنن. 

۳. خودتو با بقیه مقایسه کنی؟❌️ تو خودت یه دنیا خاصی ✅️

چطوره؟ یه زن موفق خودشو منحصر به فرد می‌دونه و به جای مقایسه، راه خودشو با عشق می‌سازه. 

۴. از دیده شدن بترسی؟❌️با اعتماد به نفس وسط صحنه باش ✅️

چطوره؟ زن موفق از نشون دادن استعداداش نمی‌ترسه و با سربلندی همه رو شگفت‌زده می‌کنه. 

استقلال پایه موفقیت 🏠

۵. به یکی تکیه کنی؟❌️ خودت قوی باش، خودت کافیه ✅️

چطوره؟ یه زن موفق به خودش تکیه می‌کنه و می‌دونه از پس هر چیزی تنهایی برمیاد. 

۶. منتظر کمک بقیه باشی؟❌️ خودت راهتو باز کن ✅️

چطوره؟ زن موفق منتظر ناجی نمی‌مونه، خودش با زحمت و قدرت راهشو پیدا می‌کنه. 

۷. زندگیتو به یکی گره بزنی؟❌️ خودت سقف خودتو بساز ✅️

چطوره؟ یه زن موفق زندگی‌شو خودش می‌سازه و هیچ‌وقت به کسی وابسته نمی‌شه. 

۸. پول بقیه رو بخوای؟❌️ خودت پول دربیار و حالشو ببر ✅️

چطوره؟ زن موفق با تلاش خودش درآمد داره و از استقلال مالیش کیف می‌کنه. 

رهبری، نشونه زنان موفق 👑

۹. همیشه دنباله‌رو باشی؟❌️ خودت رهبر شو، راهو نشون بده ✅️

چطوره؟ یه زن موفق فقط دنبال بقیه نمی‌ره، خودش مسیر درستو به همه نشون می‌ده. 

۱۰. از تصمیمای بزرگ بترسی؟❌️ شجاع باش و تصمیمای گنده بگیر ✅️

چطوره؟ زن موفق از انتخابای سخت نمی‌ترسه، با شجاعت تصمیم می‌گیره و پیش می‌ره. 

۱۱.. فکر کنی نمی‌تونی بقیه رو هدایت کنی؟❌️ تو الهام‌بخش باش ✅️

چطوره؟ یه زن موفق با کاراش به بقیه انگیزه می‌ده و اونا رو به سمت بهتر شدن می‌بره. 

۱۲. بذاری بقیه حرف آخر رو بزنن؟❌️ تو حرف خودتو بزن و محکم وایسا ✅️

چطوره؟ زن موفق نظرشو با اعتماد به نفس می‌گه و پای حرفش می‌مونه، حتی اگه بقیه مخالف باشن. 

ویژگی‌های یه زن موفق تو زندگی و عشق ❤️

۱۳. ازدواج کنی چون عاقله؟❌️ دنبال باهوش و فهمیده باش ✅️

چطوره؟ یه زن موفق تو انتخاب عشقش دقت می‌کنه، کسی که نه فقط عاقل، بلکه باهوش و درک‌کننده باشه. 

۱۴. غم و شرم رو تحمل کنی؟❌️ بقیه رو بی‌خیال، تو یه الماس نابی ✅️

چطوره؟ زن موفق به جای غصه خوردن یا سرزنش بقیه، خودش راهشو باز می‌کنه و حالشو خوب نگه می‌داره. 

۱۵. سایه مرد بهتر از دیواره؟❌️ خودت سقف طلایی بساز ✅️

چطوره؟ یه زن موفق به جای وابستگی، خودش زندگی‌شو محکم می‌سازه و قدرتشو به همه نشون می‌ده. 

۱۶. قطارو از دست دادی؟❌️ قطار اشتباه رو ولش کن ✅️

چطوره؟ زن موفق عجله نمی‌کنه، می‌دونه صبر کردن بهتر از انتخاب اشتباه تو زندگی عاشقانه‌ست. 

حرف آخر از پسر من:

دخترای عزیز شما فوق‌العاده‌اید و یه دنیا ارزش دارید. این نصیحتا رو بخونید، خودتونو باور کنید و تو هر چیزی که دوست دارید بدرخشید یه زن موفق همیشه خودش راهشو پیدا می‌کنه.

زن نمایی درسته؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.