2777
2789
عنوان

کی ظرفشویی ایرانی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی ظرفا نگاه کنی روشون زده که میشه ظرفشویی گذاشت یا نهبعضیاشون میشه بعضیا نهما لیوان گذاشتیم لب طلا ...

نه اتفاقا دیشب توش غذا خوردم اصلا خدشه ای بهش وارد نشد 

شاید باورش برات سخت باشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

خب اب ک همون ابه پس ب شوینده حساسه دیگه خواهر من ربطی نداره باز چیه

در واقع ظروف روحی در ماشین ظرفشویی واکنش داده و سیاه می‌شوند. دلیل سیاه شدن قابلمه‌ها و ظرف‌های روحی هنگام شستشو در ماشین ظرفشویی این است که برای تولید این جنس از آلومینیوم استفاده شده است. روی این  آلومینیوم روکش خاکستری رنگی در ساختار ظروف روحی وجود دارد که سبب شده است این ظروف در مقابل گرما شدید ماشین ظرفشویی ضعیف عمل کند و دچار آسیب شود. در واقع ماشین ظرفشویی برای تمیز کردن بهتر ظروف از آب گرم استفاده می‌کند که به همین دلیل فضا داخلی این دستگاه حرارت بالایی دارد. هرچه دما آب بیشتر باشد، لکه‌ها و کثیفی‌های روی ظروف بهتر تمیز می‌شوند. این مورد خود دلیلی است که ظروف روحی در ماشین ظرفشویی سیاه می‌شوند.