2777
2789
عنوان

تاب تحمل چند جمله رو هم نداشتید

289 بازدید | 22 پست

فقط چند جمله از چهل سال نفرتم رو خوندید فقط فحش دادید و گزارش زدید

چرا؟ حالتون بد شد از شدت نفرتی که بروز دادم؟ این نفرت چهل ساله با منه، چهل ثانیه شکا نتونستید تاب بیارید

من چطور باید تاب بیارم؟

چیشده

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش تراپیست برو خیلی حالت بهتر میشه منم با پدرم مشکل داشتم امضام بخون الان خالم بهتره

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

شما یک قطره از اقیانوس ظلم و بلاهایی که سرم آوردن توی چهل سال زندگیم رو درک نکردید...هر چی درمیارم میبرم میدم به تراپیست و چهل و پنج دقیقه گریه میکنم و میام بیرون، سه ساله نتونستم هیچ حرفی توی اتاق درمان بزنم

از بیست و دو سالگی دارو خوردم برای کنترل آثار تروماهایی که سرم آوردن

اگه ذره ای انصاف داشتید میذاشتید اون چند خط بمونه

شما یک قطره از اقیانوس ظلم و بلاهایی که سرم آوردن توی چهل سال زندگیم رو درک نکردید...هر چی درمیارم م ...

کی اذیتت کرده اسی ؟

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بذارید بنویسم دلم میخاد سر قبرشون لباس عروس بپوشم و برقصم

بقیه کارهایی که کاش میتونستم با تن کثیفشون بکنم و با خودم به گور میبرم و بذارید اون یک خط بمونه خواهش میکنم

من از والدین کثیفم بیزارم

اکثر شبهای عمرم که مثل امشب نخوابیدم داشتم توی ذهنم خودم رو با لباس عروس و آرایش بالای سر فبرشون خودم رو تصور میکردم 

تصور میکردم با دندون ها و ناخن هام بدنشون رو تکه تکه میکنم

من هیچی برای بدست آوردن یا از دست دادن ندارم من یه غبار بی ارزشم منو بتکونید و برید