2777
2789
عنوان

ازدواج

201 بازدید | 39 پست

سلام..دوستان من با یه آقایی تو رابطم همکارم بوده وضع مالیش بد بوده الان اوکیه کار خودشو راه انداخته ولی خانوادم مخالف ازدواج با دوسپسر و این حرفان مخصوصا بابام و داداشم خودم 24سالمه..خواستم ببینم چجوری میتونم دوسپرمو معرفی کنم یا اون قرار بزاره با خانوادم حرف بزنه ک بد نشه برامون ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ازدواج با همکارم مشکل دارن؟

میگن بچه شهرستانه و نباید دوستی ازدواج کنی و ازین چرت و پرتا..داداشم یبار گف اگر موقعیت اجتماعیش اوکی باشه من حرف میزنم باهاش ولی اگر بدونع باهاش ادامه دادم واکنش نشون میده

خانوادم میدونن ک تو محل کارم بوده حتی دیدنش میدونن همکار بودیم

بهشون بگو همکارم از خوشش اومده میخان بیان برای امر خیر

چیزی از دوستی اصلا نگو 

بزار فکر کنن به جز سلام علیک ارتباط دیگه نداشتین

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

بهشون بگو همکارم از خوشش اومده میخان بیان برای امر خیرچیزی از دوستی اصلا نگو بزار فکر کنن به جز سلام ...

میگه شماررو از کجا پیدا کرده..چون من از محل کارم اومدم بیرون و خواستگار چند تا اومده رد کردم اینام بو بردن ک مسئله ای هست ولی نمیدونم چجوری معرفی کنم یا چی بره به داداشم بگع چون خانوادم رو داداشم و حرفش حساب میکنن

میگن بچه شهرستانه و نباید دوستی ازدواج کنی و ازین چرت و پرتا..داداشم یبار گف اگر موقعیت اجتماعیش اوک ...

کلا شرایط پسره خوب هس یا تحت تاثیر احساساتت هستی؟

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
میگه شماررو از کجا پیدا کرده..چون من از محل کارم اومدم بیرون و خواستگار چند تا اومده رد کردم اینام ب ...

میتونی بگی از همکارامون گرفته

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
میگه شماررو از کجا پیدا کرده..چون من از محل کارم اومدم بیرون و خواستگار چند تا اومده رد کردم اینام ب ...

بگو از همکار مشترکمون که خانومه سراغم گرفته 

همکار مشترک مون واسطه شده برای مطرح کردن این موضوع 

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍