2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برگردم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۲ ساله

بچه دارید؟ شاید خونتون تفریح و استراحت نیس یا یه چیزی هس ک شمارو دلسرد میکنه سعی کنید بینش خودتون رو نسبت ب خونتون عوض کنید فک کنم ب خونه عشق خودت میری چقد ارامش داره اختیارت دست خودت راحتی 

تنفر از خونه داری و بچه داری و صابخونه و همسایه کرمو ..

منم از اینایی که گفتی متنفرم البته بجز آخری همسایه هام بی آزارن،من شدیدا افسردگی دارم فکر میکنم بخاطر اون باشه دلمم نمیخواد باز برم دکتر اصلا دوست ندارم حالم خوب بشه دلم میخواد فقط بمیرم

بچه دارید؟ شاید خونتون تفریح و استراحت نیس یا یه چیزی هس ک شمارو دلسرد میکنه سعی کنید بینش خودتون رو ...

آره به پسر ۲۲ ماهه دارم از نوجونیم افسردگی دارم شاید بخاطر اون باشه اصلا نمیدونم

شوهرت و خونواده اش هم اذیتت می کنن .. درسته ؟؟

نه شوهرم اصلا اذیت نمیکنه خانوادشم که اصلا نمیبینم اونا شهر دیگه ن نهایت سالی یه هفته ۱۰ روز ببینمشون اونم خیلی احترام میزارن ولی من اصلا حوصله شوهر بدبختمم ندارم میام خونه بابام بخدا حوصله اونام ندارم دلم نمیخواد باهام حرف بزنن فقط میگم خونه نباشم گاهی بزور خودمو کنترل میکنم دو روز میمونم تو خونه که رفتارم براشون عجیب نباشه

نه شوهرم اصلا اذیت نمیکنه خانوادشم که اصلا نمیبینم اونا شهر دیگه ن نهایت سالی یه هفته ۱۰ روز ببینمشو ...

این کتابو بخون ..

زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد .. جلد سفید آبی داره .. اسم انتشاراتی اش رو بزن تو نت پیدا کن زنگ بزن برات بفرستن .. ۱۵۰ تومن فک نکنم بیشتر باشه ..

این کتابو بخون ..زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد .. جلد سفید آبی داره .. اسم انت ...

چه خوب خیلی ممنون حتما میگیرم،شما تهرانی؟تراپیست خوب سراغ نداری؟بچه کوچیک دارم بخاطرش میخوام حالم بهتر بشه بعدها متوجه حال بدم نشه

چه خوب خیلی ممنون حتما میگیرم،شما تهرانی؟تراپیست خوب سراغ نداری؟بچه کوچیک دارم بخاطرش میخوام حالم به ...

این کتاب خوبت می کنه .. نگران نباش .. تراپیست های عوضی فقط پول مفت میگیرن و هیچ غلطی نمی کنن .. واس همینم من رفتم سمت کتابای خوددرمانی و این کتاب سردسته ی این کتاباست .. خودت بخونی متوجه میشی ..