سلام من از ۲۷ ام اومدم شهرستان سفر شوهرم هفته پیش بزگشت خونه ولی من اصلا دلم نمیخواد برم خونم اصلا یاد خونم میوفتم حالم بد میشه وقتاییم که خونم بودم فقط میخواستم به یه بهانه برم بیرون ازش حالم خیلی بد میشه کسی هست مثل من از خونه ش بدش بیاد
بچه دارید؟ شاید خونتون تفریح و استراحت نیس یا یه چیزی هس ک شمارو دلسرد میکنه سعی کنید بینش خودتون رو نسبت ب خونتون عوض کنید فک کنم ب خونه عشق خودت میری چقد ارامش داره اختیارت دست خودت راحتی
نه شوهرم اصلا اذیت نمیکنه خانوادشم که اصلا نمیبینم اونا شهر دیگه ن نهایت سالی یه هفته ۱۰ روز ببینمشون اونم خیلی احترام میزارن ولی من اصلا حوصله شوهر بدبختمم ندارم میام خونه بابام بخدا حوصله اونام ندارم دلم نمیخواد باهام حرف بزنن فقط میگم خونه نباشم گاهی بزور خودمو کنترل میکنم دو روز میمونم تو خونه که رفتارم براشون عجیب نباشه
نه شوهرم اصلا اذیت نمیکنه خانوادشم که اصلا نمیبینم اونا شهر دیگه ن نهایت سالی یه هفته ۱۰ روز ببینمشو ...
این کتابو بخون ..
زندگی عاقلانه نوشته آلبرت الیس و رابرت هارپر نشررشد .. جلد سفید آبی داره .. اسم انتشاراتی اش رو بزن تو نت پیدا کن زنگ بزن برات بفرستن .. ۱۵۰ تومن فک نکنم بیشتر باشه ..
چه خوب خیلی ممنون حتما میگیرم،شما تهرانی؟تراپیست خوب سراغ نداری؟بچه کوچیک دارم بخاطرش میخوام حالم به ...
این کتاب خوبت می کنه .. نگران نباش .. تراپیست های عوضی فقط پول مفت میگیرن و هیچ غلطی نمی کنن .. واس همینم من رفتم سمت کتابای خوددرمانی و این کتاب سردسته ی این کتاباست .. خودت بخونی متوجه میشی ..