2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من با بی هوشی تمام خواستگارهای خیلی خوبی و رد کردم 🥲😂 بعدش سنم رفته بود بالا و مونده بودم توش دیگه با چنگ زدن به زمین و زمان و لطف خدا یه شوهر خوب پیدا کردم.

لطفاً تو سن کم خیلی مغرورانه همه رو رد نکنید

یه سریا بودن رد شدن که واقعا باید رد میشدن به دلیل تفاوت های اساسی که وجود داشت مثل شهر محل زندگی و اعتقادات 

ولی از یه جا به بعد اون که پسندیده نمیشد من بودم 

نمی‌دونم واقعا من زشتم یا چی ؟

متاسفانه من با بی هوشی تمام خواستگارهای خیلی خوبی و رد کردم 🥲😂 بعدش سنم رفته بود بالا و مونده بودم ...

چه خوب خوشبختیت  پایدار 

دعا کن منم به عشقم برسم من باید یه واسطه خوب پیدا کنم که طرفو خبر دار کنه تازه اگه اون منو بخواد 😢

دعا کن خدا خودش همه چیزو صلاح کنه و بده 

دارم از عشقش میمیرم 

یه سریا بودن رد شدن که واقعا باید رد میشدن به دلیل تفاوت های اساسی که وجود داشت مثل شهر محل زندگی و ...

هیچوقت اینو نگو.زشت چیه.

قسمت نبود.مثل تو که خیلیارو انتخاب نکردی. من خودم یه خواستگارایی داشتم که رد کردم این اواخر درگیر یکی شدم قیافه صفر .دلمم براش سوخت بعدا برام دم درآورد

هیچوقت اینو نگو.زشت چیه.قسمت نبود.مثل تو که خیلیارو انتخاب نکردی. من خودم یه خواستگارایی داشتم که رد ...

آخه اعتماد به نفسم رو گرفتن 

البته قیافم معمولیه واقعا 

ولی زشت تر از من هم بودن که خیلی خواهان داشتن 

دلم میگیره گاهی اوقات 

۳۵ ، آره خداروشکر شوهرم خوبه

خب دقیقا به موقع بوده.من ۳۹ دارم نابود میشم از ترس.با اینکه اصلا نشون نمیدم.خوبم تحصیلات خوب ولی میترسم هیچوقت مادر نشم.یه آشنایی این اواخر داشتم رفت که رفت چقدر از ظاهر تازه ازش سر بودم.خودش میگفت تو از چیه من خوشت اومده