بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زیبایی سلیقه ایه ممکنه یکی از این چهره خوشش بیاد یکی نیاد نظر سنجی از بقیه فقط به خدت آسیب میزنه. خدا تورو این مدلی نقاشی کرده یعنی یه نقاش خودش نمیدونه چی داره طراحی میکنه؟ شاید خیلیا بگن شعاره ولی واقعیته حتی اوناییم که کلی عمل میکنن و مثلااا زیبا میشن باز از نظر خیلیا غیر طبیعی و فیک به نظر میان. پس تنها راه حل بالا بردن قدرت روحی و عزت نفسه😉😇
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست...من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست
همش تو خیابون کمرم خمیده هست چون از ۹۰ درصد دخترای دیگه بلند ترم اگه هم کوتاه تر بودم باز همش کفش بل ...
برای نقص هایی ک امکان رفعش هست تلاش کن مثلا کمر خمیده رو میتونی درست کنی تا زمانی که بدنت قابل انعطاف باشه و سنت زیاد نیست. ولی قد بلند خودش یه پوئن مثبته چرا اینو نمیبنی؟ من خیلی دلم میخواست قدم بلند باشه ولی خیلی ریزه پیزم و البته اینو پذیرفتم و باش کنار اومدم چون از سن رشدم گذشته خیلیم تلاش کنم دیگ بلند تر از این نمیشم پس نمیام بخاطر خدمو اذیت کنم. تو هم همینکارو کن. اولا به خدت برس و ناامید نباش دوما سعی کن عزت نفستو ببری بالا
میبنی نظراتو؟؟ آدما همینطوریم بعضیا اصلا براشون مهم نیست و اهمیت نمیدن. بعضیا توهین یا قضاوتت میکنن بعضیام مثل من سعی در انگیزه و محبت دادن بدون دلیل دارن. تو سعی کن خدت خدتو دوس داشته باشی به همون اندازه یکی که نه تعداد افراد زیادی مثل خودت پیدا میشن ک دوستت داشته باشن🫠