2777
2789
عنوان

خرید عید خانوما😥

4161 بازدید | 52 پست

امسال میخان چه مدل لباسی واسه عید بخرید عاغا

من چیزی به ذهنم نمیرسه هرسال یه تیپ متفاوت و قشنگ میزدم😁

امسالو نمیدونم چی بخرم چجوری ست کنم

میشه مدل پیشنهاد بدید😚

بیشتر دوس دارم خودمو شوهرمو پسرم ست کنیم چون اولین عیده که نی نیمونم هست😊

ولی نمیدونم چجوری😩😧

لطفا همتون نظر بدید دوستا😘

منم اولین عیده نی نیم هست ولی فک نکنم چیز زیادی بخرم چون خرج عملو بعدشو‌کلی خرج داریم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولین عیده نی نیم هست ولی فک نکنم چیز زیادی بخرم چون خرج عملو بعدشو‌کلی خرج داریم

آخی عزیزم😙

اره زایمان کلی خرج ومخارج داره 

این مرحله رو ۸ماه پیش رد کردیم🙃

منم عید اول پیسلمه😍😍😍اما فک نکنم بشه برم خرید دوست داشتم ست کنیم اما یهو هوا انقد سرد شده که ادم میترسه بچرو ببره بیرون....منم که کم تجربه به ریسکش نمی ارزه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

بنظرت لباسی ک سره سفره سال تحویل میپوشین روست کنید... ن لباسی ک میخوایید هرارجا باهاش برید..تکراری میشه 

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
منم عید اول پیسلمه😍😍😍اما فک نکنم بشه برم خرید دوست داشتم ست کنیم اما یهو هوا انقد سرد شده که ادم ...

😍😍😍

خب چرا پاساژ نمیری؟

من ۳تا پاساژو در نظرگرفتم دیگ ازهمون سه تا خرید میکنم کالسکم میبرم گرمم هست دیگ داخل پاساژ