2777
2789
عنوان

باز کردن رمز گوشی همسرم ممکنه؟ آخه ۳ ساله که گوشیش رمز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 28782 بازدید | 100 پست
این مشکل نیست ، این تجاوز به حریم شخصی هست، مثل اینکه شما با مادرتون یا دوستتون تلفتی صحبت کنید و یه ...

رمز گوشی با این چیزی که شما میگید متفاوت

اگر کسی ریگی به کفشش نباشه ناراحت نمیشه همسرش رمز گوشیش رو بدونه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پيام رو گوشيش مياد و ميتوني از رو صفحه بخوني شمارشو بزن تو تل گرام كد كه اومد بزن تو تلگرامش بر ...

نوچچچ ب تلش پیام میره فلانی وارد شده با فلان ای پی و گوشی اگ نمیشناسید برید حریم خصوصی شوتش کنید بیرون

اومديمو رمزش عدد بود

اون دیگه یکم پیچیده میشه باید بدونه کجا بیستر شوهرش میشینه یه گوشی جاساز کنه اون اطراف که در حالت ضبط فیلم باشه اونوقت حله دیگه😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
نوچچچ ب تلش پیام میره فلانی وارد شده با فلان ای پی و گوشی اگ نمیشناسید برید حریم خصوصی شوتش کنید بیر ...

نه ديگه به اين واضحي پيام نمياد

پيام مياد براي وارد شدن كد فلان درخواست شد

اگر خيلي حساس باشه ميره تو حريم خصوصي ميبينه وارد شده 

نه ديگه به اين واضحي پيام نمياد پيام مياد براي وارد شدن كد فلان درخواست شد اگر خيلي حساس باشه ميره ...

نههههههه غیر اون کده ب محض وارد شدن پیام میره من امتحان کردم دیگ 😂😂😂

مرحبا شير زن

والااااااا تو تلگرامش خبری نیست خداروشکر همش دوستاشنو کانالهای ورزشی بیچاره تو اینستاش هم چیزی نبودا ولی تو سرچا خیلی عکسا و فیلمای ناجور میزاشتن منم دوس نداشتم ببینه واس همین. ب شوخی گفتم انستیتو پاکیدم دیدم ناراحت نشد گفت اگه دوس نداری نمیرم جلو چشش پاک کردم بعدش

و خیلی از مشکلات از همینه که حریم خصوصی وجود نداره.

حریم خصوصی این نیست ک رمز گوشی همو‌ندونن حریم خصوصی اینه ک‌گوشی شوهر من افتاده رومیز رمزشم من خودم گذاشتم زنگ میخوره جواب نمیدم پیام‌میاد‌چک‌نمیکنم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻