aida_khanom مدیر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 96 عنوان باز کردن رمز گوشی همسرم ممکنه؟ آخه ۳ ساله که گوشیش رمز داره | مشاهده متن کامل بحث + 28782 بازدید | 100 پست سلام خانم های گلمخیلی دلم می خواد ببینم تو گوشی شوهرم چه خبره. ولی اون خیلی حواسش جمعه. راهی هست که ببینم تلگرامشو یا اینستاگرامشو ؟رمز گوشیش رو بلد نیستم 1396/11/08 | 02:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 این مشکل نیست ، این تجاوز به حریم شخصی هست، مثل اینکه شما با مادرتون یا دوستتون تلفتی صحبت کنید و یه ... رمز گوشی با این چیزی که شما میگید متفاوتاگر کسی ریگی به کفشش نباشه ناراحت نمیشه همسرش رمز گوشیش رو بدونه هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
fariina عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3127 احترام گذاشتن يك موضوع جداست عزيزم به نظرم زن و شوهر بايد رمز گوشي همو بدونن نه عزیزم، این فرهنگ غلط هست چون حتی زن و شوهر هم برای خودشون حریم خصوصی میخان.
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23123 بین زنو شوهر حریم خصوصی وجود نداره لاااااایک قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 اگر پيام رو گوشيش مياد و ميتوني از رو صفحه بخوني شمارشو بزن تو تل گرام كد كه اومد بزن تو تلگرامش بر ... نوچچچ ب تلش پیام میره فلانی وارد شده با فلان ای پی و گوشی اگ نمیشناسید برید حریم خصوصی شوتش کنید بیرون
شراره71 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 115 اگر پيام رو گوشيش مياد و ميتوني از رو صفحه بخوني شمارشو بزن تو كد كه اومد بزن تو تلگرامش بر ... وای نه بعد مخاطباش قاطی مخاطبای همسرش میشه لو میره
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 اومديمو رمزش عدد بود اون دیگه یکم پیچیده میشه باید بدونه کجا بیستر شوهرش میشینه یه گوشی جاساز کنه اون اطراف که در حالت ضبط فیلم باشه اونوقت حله دیگه😆 هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
fariina عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3127 بین زنو شوهر حریم خصوصی وجود نداره و خیلی از مشکلات از همینه که حریم خصوصی وجود نداره.
بهاررر٩٦ عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 7271 نوچچچ ب تلش پیام میره فلانی وارد شده با فلان ای پی و گوشی اگ نمیشناسید برید حریم خصوصی شوتش کنید بیر ... نه ديگه به اين واضحي پيام نميادپيام مياد براي وارد شدن كد فلان درخواست شداگر خيلي حساس باشه ميره تو حريم خصوصي ميبينه وارد شده
darksara عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1039 نه ديگه به اين واضحي پيام نمياد پيام مياد براي وارد شدن كد فلان درخواست شد اگر خيلي حساس باشه ميره ... نههههههه غیر اون کده ب محض وارد شدن پیام میره من امتحان کردم دیگ 😂😂😂
دختر_صورتی عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 23123 مرحبا شير زن والااااااا تو تلگرامش خبری نیست خداروشکر همش دوستاشنو کانالهای ورزشی بیچاره تو اینستاش هم چیزی نبودا ولی تو سرچا خیلی عکسا و فیلمای ناجور میزاشتن منم دوس نداشتم ببینه واس همین. ب شوخی گفتم انستیتو پاکیدم دیدم ناراحت نشد گفت اگه دوس نداری نمیرم جلو چشش پاک کردم بعدش قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
بهاررر٩٦ عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 7271 وای نه بعد مخاطباش قاطی مخاطبای همسرش میشه لو میره اونم حتما سر گوشي خانمش نميرهتازه خانم يبارد دليت اكانت بزنه همشون ميپرن😜من اين راهارو رفتم
فروغ2 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5497 و خیلی از مشکلات از همینه که حریم خصوصی وجود نداره. حریم خصوصی این نیست ک رمز گوشی هموندونن حریم خصوصی اینه کگوشی شوهر من افتاده رومیز رمزشم من خودم گذاشتم زنگ میخوره جواب نمیدم پیاممیادچکنمیکنم بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏 عضویت:95.10.29 ساری ایران✌🏻
بهاررر٩٦ عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 7271 نههههههه غیر اون کده ب محض وارد شدن پیام میره من امتحان کردم دیگ 😂😂😂 پيام ميره ولي اگر طرف خواس جم نباشه حلهههه