محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 عنوان کی سامسونگ S24FE داره 145 بازدید | 10 پست سلام وقت بخیر کابل اصلی داخل جعبه گوشی یکسرش نوشته ویتنام یکسرش ساده است نوشته ای نداره سوالم اینه کدوم رو به آداپتور کدوم رو به گوشی وصل کنم فرقش چیه؟ شما که این گوشیو داری به چه صورت استفاده میکنی ؟فکرم درگیره که چرا یادم رفت از فروشنده بپرسم اه 😑 1404/01/24 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22458 فرقی نداره چقدر حساسی زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 فرقی نمیکنه نه قطعا یه فرقی میکنه الکی ننوشتن
سطل_سحرآمیز عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9082 نه قطعا یه فرقی میکنه الکی ننوشتن 🤣 دادا فرقی نمیکنه بخدا بنفشه🍃
محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 فرقی نداره چقدر حساسی چون میترسم طی ۲۴ ساعت از خرید گوشیم نگذشته بسوزه کم بابت گوشی ضرر نکردم تا الان فکر کنم اینجا کسی نمیدونه همون باید برم فروشگاهی که خریدم 😑
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22458 چون میترسم طی ۲۴ ساعت از خرید گوشیم نگذشته بسوزه کم بابت گوشی ضرر نکردم تا الان فکر کنم اینجا کسی نم ... هیچ فرقی نمیکنه جانم ،بری بپرسی مسخره ات میکنن ،مگه تا حالا شارژر نداشتی؟ زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 هیچ فرقی نمیکنه جانم ،بری بپرسی مسخره ات میکنن ،مگه تا حالا شارژر نداشتی؟ معلومه که داشتم مدل گوشیام و شارژرام کلا با این مدل فرق میکرد
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22458 معلومه که داشتم مدل گوشیام و شارژرام کلا با این مدل فرق میکرد خوب اینا سری جدیده ،دو سرش یه جوره تو گوشی های جدید ،بقیه سیم شارژها رو هم نگاه کنی یه سرش یا اسم برند رو نوشتن یا کشور سازنده اش رو زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 خوب اینا سری جدیده ،دو سرش یه جوره تو گوشی های جدید ،بقیه سیم شارژها رو هم نگاه کنی یه سرش یا اسم بر ... میدونم فرق دارند سوال من چیز دیگه ای بود به هر حال مرسی از توضیحاتتون امروز از فروشنده پرسیدم کامل راهنمایی کردند
محدثه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 5409 🤣 دادا فرقی نمیکنه بخدا مرسی از توضیحاتتون امروز از فروشنده پرسیدم کامل راهنمایی کردند شاید باورت نشه ولی فرق داره خصوصا برای شارژر اصل 😉