2777
2789
اگه سلامت روانتو نمیخوای ادامه بده

خدایی؟یعنی چی من یک هفته اس روز و شب یا شبا تا ساعت 5یا6صب چت میکنم باهاش 

امشبم گوشیش خرابه نیست چرا هنوز وابسته اش نشدم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله چون ازش یه تصویر رویایی میسازه و دیوانه‌وار عاشقش میشه

عجب نمی‌دونستم یعنی یک هفته یا شایدم بیشتره باهاش روزا و شبا تا دم صبح چت میکنم امشبم نیست گوشیش خرابه 

ولی فک میکنم وابسته نیستم یا شایدم گوشیش خرابه و میدونم ک باز میاد اینجوریم

عجب نمی‌دونستم یعنی یک هفته یا شایدم بیشتره باهاش روزا و شبا تا دم صبح چت میکنم امشبم نیست گوشیش خرا ...

همین که اومدی تاپیک زدی خودش یه نشونه از آغاز وابستکیه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واقعا 😐

عاره اگه میدونی ته رابطه پوچ از الان ادامه نده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عاره اگه میدونی ته رابطه پوچ از الان ادامه نده

چی بگم 😔💔من از اینی ک میگم صد بار شکست خوردم میدونمم تهه رابطمون پوچه ولی مرض دارم 

از وقتی باز بهم برگشتیم یک هفته بیشتره شاید 5کیلو کم کرده باشم هیچی نمی‌خورم شبو روز بهش فکر میکنم

چی بگم 😔💔من از اینی ک میگم صد بار شکست خوردم میدونمم تهه رابطمون پوچه ولی مرض دارم از وقتی باز بهم ...

تموم کن بنظرم یه مدت سخته ولی بعد درست میشه