2777
2789
عنوان

آقا هستم ومیخوام یه حقه ی بد از مردها رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 14737 بازدید | 271 پست

بعد دیت باهاش ازدواج میکنن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم یک سوالی بپرسم؟ 

مردی که تا یک مرد دیگه ای حرف بزنی بهت اخم میکنه 

تا ببینه دوستات کین با دوستان خوب حرف بزنه گرم بگیره زیاد بهت نگاه کنه اینا یعنی چی؟ تازه دستت بندازه منظورم مسخره کنه بعضی وقتی

باورم نمیشه دارین از همچین ادمی مشورت میگیرین خانما😐😐😐😐😐😐😐

بعنی باورم نمیشه دارین ازش سوال میپرسین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شما آقایون ی حقه دیگه هم دارید وقتی کسی دوست ندارید باهاش یجور بازی روانی راه بیندازید 

تا میتونید کند میزنید به روان اون دختر 

کاش انقد ظلم نمی‌کردید البته نه همتون یسری ک بوس انسانیت نبردن 

ای آب زیر کاه های هزار چهره😂

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

شاید شما تو خیالاتت فکر کنی این چیزا جواب میده ولی اگه یه اقا با شخصیت و با حیا باشه هیچچ وقت همچین کاری رو نمیکنه اون خانم خودش متوجه میشه که از قصد بوده و اکثر دخترا اتفاقا برعکس حرف شما از اینکه پسری که هنوز بهش علاقه ندارن لمسشون کنه احساس بدی میگیرن

کاربر جدید نیستم

درس اول بچها اگ رلتون دیت اول با زانو زد ب, پاتتوون و گف گنجیشکا رو ببین با آرنج بکوبید تو کلیه ش ب ...

درس دوم وقتی تو خیابون به نشانه محافظت دستشو گرفت پشتت جیغ بزن بگو لاشی دستتو بهم نزدیک نکن😂